06 Haziran 2007 00:00

“Dikkat bomba var” yazılı paket paniğe neden oldu

Mersin’in Silifke ilçesine bağlı Taşucu beldesindeki bir lise bahçesine bırakılan, üzerinde “Dikkat bomba var” yazılı paket korku ve paniğe neden oldu.

Paylaş

Mersin’in Silifke ilçesine bağlı Taşucu beldesindeki bir lise bahçesine bırakılan, üzerinde “Dikkat bomba var” yazılı paket korku ve paniğe neden oldu.
Kumla dolu olduğu belirlenen paketin, derslere girmek istemeyen bir öğrenci tarafından bırakıldığı sanılıyor.
Taşucu Lisesi’ne dün erken saatlerde gelen okul görevlileri, bahçedeki üzerinde “Dikkat bomba var” yazılı paketi görünce durumu polise bildirdi. Okul bahçesine gelerek güvenlik önlemi alan polis, ders için gelen öğrencileri evlerine gönderdi. Okullarında çok sayıda polis olduğunu gören ve bomba konulduğunu sanan öğrenciler paniğe kapıldı. Emniyet Müdürü Mehmet Yüceli’nin de incelemede bulunduğu Taşucu Lisesi’ne bomba imha ekipleri çağırıldı.
Özel elbisesini giyen bomba imha uzmanı, incelediği paketin içinde kablo, kol saati ve kumla doldurulmuş mukavva kutu bulunduğunu fark etti. Bomba süsü verilen paket patlatılmaya gerek duyulmadan açıldı. Paket, Silifke Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edilirken, kutuyu derse girmek istemeyen bir öğrencinin bırakmış olabileceği üzerinde duruluyor. (Mersin/EVRENSEL)
ÖNCEKİ HABER

LPG tüpü patladı 1 bebek öldü

SONRAKİ HABER

Gömülü varillerden 5 işçi zehirlendi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...