07 Haziran 2007 00:00

Anafartalar patlamasına tanık çıktı

Ulus’taki Anafartalar Çarşısı’nda yaşanan patlamada sürpriz bir tanık ortaya çıktı. Bombalı saldırının yankıları sürerken, sürpriz bir tanıklık başvurusu yapıldı.

Paylaş

Ulus’taki Anafartalar Çarşısı’nda yaşanan patlamada sürpriz bir tanık ortaya çıktı. Bombalı saldırının yankıları sürerken, sürpriz bir tanıklık başvurusu yapıldı. Hüseyin Karababa isimli vatandaş, Anafartalar Çarşısı önünde patlayan bomba ile ilgili soruşturma yürüten Cumhuriyet Savcısı Mustafa Kelkit’e bir dilekçe vererek, olay sırasında 3 şüpheli kişi gördüğünü iddia etti. Karababa dilekçesinde, “MOBESE kameralarının tarafıma gösterilmesini istiyorum. Bahsettiğim şahıslar gerek heykelin etrafında gerekse de Anafartalar ve Posta Caddesi’ne çıkan sokağın görüntü kameralarında teşhis edebileceğimi beyan ediyorum” dedi.
Karababa, şüphelilerden birinin 50-55 yaşlarında 1.78-1.80 boylarında, yarı beyazlamış kısa saçlı, kirli sakallı, alnı biraz açık, temiz giyimli, dik omuzlu ve sportmen görünümlü olduğunu belirtirken, ikinci kişinin sarışın 35 yaşlarında ve 1.85 boylarında olduğunu bunların 3 kişi ile konuştuklarını ifade etti. (HABER MERKEZİ)
ÖNCEKİ HABER

Listelerde ‘tanıdık’ isimler

SONRAKİ HABER

Ağar’dan Mumcu’ya randevu talebi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...