08 Haziran 2007 00:00

Yunanistan uzatmalarda güldü

13. Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerine, önceki gece yapılan maçlarla devam edilirken, Türkiye’nin de yer aldığı (C) Grubu’nda lider Yunanistan, sahasında 90 artı 3’te gelen golle Moldova’yı 2-1 yenerek puanını 18’e çıkardı ve

Paylaş

13. Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerine, önceki gece yapılan maçlarla devam edilirken, Türkiye’nin de yer aldığı (C) Grubu’nda lider Yunanistan, sahasında 90 artı 3’te gelen golle Moldova’yı 2-1 yenerek puanını 18’e çıkardı ve liderlik koltuğunu korudu.
Girit Adası’ndaki Heraklion kentinde yapılan maçta Yunanistan’ın gollerini, 30. dakikada Charisteas ve uzatma dakikalarında Limberopoulos kaydederken, Moldova’nın tek golü ise 79. dakikada Funza’nın ayağından geldi.
Diğer maçlarda ise başkent Oslo’da Norveç, 22. dakikada Iversen, 57. dakikada Braaten ve 60. ile 78. dakikalarda da eski Beşiktaşlı Carew’in golleriyle Macaristan’a 4-0 üstünlük sağlayarak, Türkiye gibi 13 puana yükseldi.
Türkiye’nin maçının olmadığı gecenin bir başka karşılaşmasında ise Bosna-Hersek, Malta’yı, 6. dakikada Muslimoviç’in kaydettiği tek golle geçerek puanını 13’e çıkardı ve gruptaki iddiasını sürdürdü.
Türkiye, böylece 1 maç eksiği ve 13 puanıyla 3. sırada yer buldu. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Beşiktaş’ın kamp programı belli oldu

SONRAKİ HABER

Şiddete karşı ortak mücadele

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...