08 Haziran 2007 00:00

Beşiktaş’ın kamp programı belli oldu

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde 7-21 Temmuz tarihleri arasında Avusturya’da kamp yapacak. Siyah-beyazlı ekip, 7 Temmuz’da Münih üzerinden Avusturya’nın Seefeld bölgesine giderek kampa girecek.

Paylaş

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde 7-21 Temmuz tarihleri arasında Avusturya’da kamp yapacak. Siyah-beyazlı ekip, 7 Temmuz’da Münih üzerinden Avusturya’nın Seefeld bölgesine giderek kampa girecek. Burada 2 hazırlık maçı yaptıktan sonra Leogang bölgesine geçerek dörtlü turnuvaya katılacak olan Beşiktaş, 21 Temmuz’da İstanbul’a dönecek.
Beşiktaş, Seefeld’deki ilk hazırlık maçını 10 Temmuz’da Avusturya 3. Lig ekiplerinden FC Hall ile Hall Stadı’nda yapacak, ikinci maçında ise 15 Temmuz’da Alman Bundesliga takımlarından Hamburg ile Wörgl Stadı’nda karşı karşıya gelecek.
Siyah-beyazlılar, dörtlü turnuvada da Bundesliga’nın yeni ekibi Duisburg ile 18 Temmuz’da karşılaşacak. Bu maçın galibi, Dinamo Bükreş (Romanya)-Budejovice (Çek Cumhuriyeti) maçının galibi ile 20 Temmuz’da final oynayacak, yenik ekipler ise aynı gün üçüncülük maçı yapacak.
Hakan’dan imza
Beşiktaş, Ankaraspor’dan transfer ettiği kaleci Hakan Arıkan’a basın önünde imza attırdı. BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştirilen imza töreninde Hakan Arıkan, medya mensupları önünde kendisini 3 yıllığına siyah-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Hakan yaptığı konuşmada öncelikli hedefinin forma giymek olduğunu söyledi.
Türkiye’nin en büyük camiasına gelmekten ötürü büyük mutluluk yaşadığını kaydeden Hakan, “İlk önce arkadaşlarımla birlikte iyi bir mücadele verip bu sezon Beşiktaş’ı şampiyonluğa taşımak istiyoruz. Ben hiçbir zaman yedek oturmak için gelmem. Oynamak için elimden geleni yapacağım” diye konuştu. (SPOR SERVİSİ
ÖNCEKİ HABER

Filede Slovakya sınavları

SONRAKİ HABER

Yunanistan uzatmalarda güldü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...