08 Haziran 2007 00:00

Filede Slovakya sınavları

(A) Milli Erkek Voleybol Takımı, Avrupa Ligi (C) Grubu’nda, bugün ve yarın deplasmanda Slovakya ile karşılaşacak.Milli Takım Antrenörü Işık Menküer...

Paylaş

(A) Milli Erkek Voleybol Takımı, Avrupa Ligi (C) Grubu’nda, bugün ve yarın deplasmanda Slovakya ile karşılaşacak.
Milli Takım Antrenörü Işık Menküer, hedeflerinin Slovakya maçlarını kazanarak liderliğe yükselmek olduğunu söyledi. Slovakya’yı önceki yıllardan tanıdıklarını belirten Menküer, “Grup finali gibi bir maç olacak. Biz kazanmak istiyoruz. Çok iyi bir takımız, genç, dinamik, birbirini seven bir ekip oluşturduk. İnşallah bu takım bundan sonraki seneler daha yukarılara ve daha büyük hedeflere gider” diye konuştu. Menküer, Portekiz’e yapılacak finallere her grubun en iyisinin gideceğini ve grupta alınacak puanlarla sıralamanın belirleneceğini belirterek, “Grupta birinci olup oradaki sıralamanın en iyisi olmak istiyoruz” dedi.
Romanya ile deplasmanda, Letonya ile Konya’da karşılaşan ve 4 maçta 4 galibiyet alan milliler, grupta averajla Slovakya’nın ardından ikinci sırada buluyor.
Türkiye, Avrupa’nın en iyi 12 takımının 3 grupta mücadele ettiği Avrupa Ligi’nde, Letonya, Romanya ve Slovakya ile birlikte (C) grubunda yer alıyor.
Milli takımın kamp kadrosunda şu sporcular yer alıyor: Selçuk Keskin, Kadir Cin (ARKAS Spor), İsmail Cem Kurtar (Erdemirspor), Nuri Şahin, Murat Aslan (Fenerbahçe), Kemal Elgaz (Galatasaray), Volkan Güç, Ulaş Kıyak, Ahmet Toçoğlu (Halk Bankası), Fatih Ulusoy (İstanbul Büyükşehir Belediyespor), Kemal Kayhan (Polis Akademisi ve Koleji), Sinan Cem Tanık (PZU AZS Olsztyn). (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Altın Koza’da kısa film

SONRAKİ HABER

Beşiktaş’ın kamp programı belli oldu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...