09 Haziran 2007 00:00

Sorunları çözene oy verecekler

Yıllardır ücretleri ödenmediği için sıkıntı çeken Belediye-İş Sendikası üyesi Mardin Belediyesi işçileri, oylarını sıkıntılarını çözecek olan parti ve kişilere vereceklerini söylediler.

Paylaş

Yıllardır ücretleri ödenmediği için sıkıntı çeken Belediye-İş Sendikası üyesi Mardin Belediyesi işçileri, oylarını sıkıntılarını çözecek olan parti ve kişilere vereceklerini söylediler. Yaklaşan seçimlerle ilgili Mardin Belediyesi Düğün Salonu’nda yüzlerce işçinin katılımıyla toplantı düzenlendi.
Belediye-İş Mersin Şube Başkanı Memduh Öztürk, yıllardır sorun yaşadıklarını ve ücretlerini alamadıklarını belirterek, işçilerin mağduriyetlerinin giderilmesi için çaba sarf edecek olan parti veya milletvekili adayından yana tavır kullanacaklarını söyledi.
On binlerce kişi!
Mardin’de 436 ve Mardin genelinde 1000 üzeri işçi üyelerinin bulunduğunu belirten Öztürk, böylesi bir durumda her işçinin ailesi ile beraber on binler ettiğini kaydederek, “Biz büyük bir aileyiz ve herkes bize muhtaçtır. Bu yüzden de sizlerden ricamız, duyarlı olun bu dönem ve sizi iki kuruşa kandırmaya çalışanlara hiç inanmayın. Sizler sizin sorunlarınızı çözecek olanlara inanın ve onlara oy verin; bu A parti olur, B parti olur, önemli olan sorunları kökten çözmektir” şeklinde konuştu.
Toplantıda işçiler, iradelerinin sendikalarına bağlı olduğunu ifade ederek sendikanın istemi hangi parti ise ona oy vereceklerini dile getirdiler. Yıllardır her seçim döneminde kendilerine söz verildiğine ama bu sözlerin yerine getirilmediğine vurgu yapan işçiler, artık boş vaatlere inanmadıklarını söylediler. (Mardin/DİHA)
ÖNCEKİ HABER

Sagra işçilerinin alacakları ödenecek

SONRAKİ HABER

Genel-İş şube kongresi yapılacak

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...