11 Haziran 2007 00:00

Tuncay belirsizliği

Fenerbahçe’de Tuncay Şanlı krizi devam ediyor. Başta yönetim kurulu olmak üzere kimsenin takımdan ayrılmasını istemediği yıldız futbolcu, Avrupa’ya gitme konusundaki ısrarını sürdürüyor.

Paylaş

Fenerbahçe’de Tuncay Şanlı krizi devam ediyor. Başta yönetim kurulu olmak üzere kimsenin takımdan ayrılmasını istemediği yıldız futbolcu, Avrupa’ya gitme konusundaki ısrarını sürdürüyor. Brezilyalı Roberto Carlos’un transferi ve sezonun şampiyonlukla kapatılmasıyla çifte mutluluk yaşayan Fenerbahçe taraftarıda Tuncay’ın kalmasından yana. Fenerbahçe’ye geldiği günden beri ortaya koyduğu performans ve hırsla taraftarın sevgisini kazanan Tuncay Şanlı’ya Fenerbahçe’de kalması için taraftarlar cazip teklifler sunuluyor.
Fenerbahçeli taraftarların internetteki tartışma platformu olan Fenerbahce.com’da “Tuncay sizce ne yapmalı?” sorusunun yöneltildiği bir anket düzenlendi. Devam etmekte olan ankete katılan 24.546 bin kişiden 17.352 bini (%70.7) Tuncay’ın gelecek sezonda Fenerbahçe’de kalması yönünde görüş bildirdi. Ankete katılan 7194 kişi ise Tuncay Şanlı’nın gelecek sezon Avrupa’ya giderek Türkiye’yi temsil etmesi yönünde oy kullandı.
Öte yandan Tuncay Şanlı’nın menajeri Erdinç Şehit Sporx.com’a yaptığı açıklamada Tuncay Şanlı’nın gelecek sezon hangi takımda forma giyeceğini Pazartesi günü herkesin öğreneceğini söyledi. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Schalke Appiah’ı istiyor

SONRAKİ HABER

İspanya’da her şey son haftaya kaldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...