11 Haziran 2007 00:00

Altay’dan transfer açıklaması

Lig A ekibi Altay’ın kulüp başkanı Nafiz Zorlu, talibi olan değerli oyuncularını takasta kullanmayı düşünmediklerini bildirdi.

Paylaş

Lig A ekibi Altay’ın kulüp başkanı Nafiz Zorlu, talibi olan değerli oyuncularını takasta kullanmayı düşünmediklerini bildirdi.
Zorlu, yaptığı açıklamada Eren’e talip olan V.Manisaspor ile bu konuda bir görüşme yapıldığını, ancak henüz bir noktaya gelinmediğini belirtti. Teknik direktör Ekrem Al ile V.Manisaspor Teknik Direktörü Giray Bulak’un yakın dost olması nedeniyle bir görüş alışverişi yapıldığını anlatan Zorlu, ‘’Giray hoca ile ben de görüştüm. V.Manisaspor’dan Kenan’ın bu sezon da takımımızda yer almasını istediğimizi, Metin Akan’ı da en azından kiralık olarak takımımızda görmeyi arzuladığımızı kendisine söyledim. Onlar Eren’e talip. Eren’i biz de kadromuzda tutmak niyetindeyiz. İki dost kulübün yöneticileri bu konuyu masaya oturup görüşebilir. Şu anda varılmış bir nokta yok. Transfer bir mantık işidir, ama prensip olarak biz değerli oyuncularımızı takas yöntemiyle vermeyi düşünmüyoruz. Bonservis bedelinin bir bölümü yerine oyuncu verilmesi önerisine sıcak bakmıyoruz’’ diye konuştu. .
Zorlu, forvet oyuncusu Murat Bölükbaş’ın Altay’da forma giymek için fedakarlıkta bulunacağını söylediğini, ancak henüz transferin gerçekleşmediğini belirtti. Altay’ın genç oyuncusu Merter için kendilerine resmi bir önerinin henüz ulaşmadığını da bildiren Zorlu, ‘’Ancak Merter’in çok taliplisi olduğunu, almak isteyen kulüpler olduğunu biliyoruz’’ dedi. Altay, yeni sezonda bir kaleci, bir sol kanat oyuncusu, bir stoper ve birden fazla forvet almayı planlıyor.
Siyah-beyazlıar, 3 Büyükler’den kiralama yöntemiyle genç oyuncu alma konusunda da girişimde bulunmaya hazırlanıyor. Diğer yandan profesyonel yöneticilik sisteminin askıya alınmasının ardından, kulüp ikinci başkanı Bülent Ünsalan’ın profesyonel şubeden sorumlu olması karara bağlandı. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

En iyi film Beynelmilel

SONRAKİ HABER

Gaziantep’de Mesut Bakkal dönemi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa