11 Haziran 2007 00:00

Manisa’nın adayı tanıtıldı

Demokrasi güçlerinin Manisa Bağımsız Milletvekili Adayı Şahismail Özocak, düzenlenen toplantı ile tanıtıldı.

Paylaş

Demokrasi güçlerinin Manisa Bağımsız Milletvekili Adayı Şahismail Özocak, düzenlenen toplantı ile tanıtıldı. Milli Eğitim Müdürlüğü Ek Bina Konferans Salonu’nda önceki gün yapılan toplantıya, EMEP ve DTP yöneticilerinin yanı sıra işçi ve kamu sendikaları şube başkanı ve yöneticileri, çeşitli derneklerin başkan ve yöneticileri de katıldı.
Şahismail Özocak, parlamentoda ülkenin gerçek sorunlarının tartışılmadığını ifade ederek, “Manisa taşeronlaştırmanın, kuralsız çalışmanın, özelleştirmenin ve işsizliğin en ağır sonuçlarını yaşayan kentlerden biri. Halkımızın demokrasi ve barış seçeneğinin olduğunu haykırmak için adayım” dedi.
DTP Parti Meclisi Üyesi Ahmet Andiç, bağımsız milletvekili adaylarının Meclis’e gönderilmesi için bütün güçleriyle çalışacaklarını belirtti.
EMEP eski genel başkanı ve İzmir 1. Bölge Bağımsız Milletvekili Adayı Levent Tüzel ise “Meclis’te yalanı dolanı, yolsuzlukları, baskıyı ve tertipleri açığa çıkartmak için yola koyulduk” dedi. Tüzel, halk için ekonomiyi savunacaklarını söyledi. (Manisa/EVRENSEL)
ÖNCEKİ HABER

Genelkurmay bildirisine tepki

SONRAKİ HABER

Bağımsız adaylar coşkuyla karşılandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...