11 Haziran 2007 00:00

Bakırköy’de patlama

Dün İstanbul Bakırköy’de meydana gelen patlamada 14 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Bakırköy Ebuziya Caddesi’nin girişindeki bir bankın altına yerleştirilen bomba, saat 15.30 sıralarında büyük bir gürültüyle patladı.

Paylaş

Dün İstanbul Bakırköy’de meydana gelen patlamada 14 kişi yaralandı.
Alınan bilgiye göre, Bakırköy Ebuziya Caddesi’nin girişindeki bir bankın altına yerleştirilen bomba, saat 15.30 sıralarında büyük bir gürültüyle patladı. Patlamanın ardından olay yerine gelen ambulanslarca Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Özel Acıbadem Hastanesi’ne 14 yaralı ulaştırıldı. Patlama nedeniyle çevredeki çok sayıda iş yerinin camlarının kırıldığı görüldü. Çevrede önlem alarak inceleme yapan polis, patlamaya ses bombasının neden olduğunu belirledi.
Yaralıların kimlikleri belli oldu
Bakırköy’deki patlamada yaralananların kimlikleri belirlendi. Hastane yetkililerinden alınan bilgiye göre, Ebuzziya Caddesindeki patlamada yaralanan Soner Pehlivan (27), Duygu Pehlivan (22), Mukaddes Geçir (31), Aylin Şen (30), Can Bayram (15) ve Umut Özgür (28), Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Olay yerine yakın olan Özel Acıbadem Hastanesi’nde de Sebile Kırceli (19), Levent Demir, Mehmet Emin Altınsoy (9), Mesut Ünlü (24), Selvin Yılmaz, Dilek Meriç, Neriman Dumandemir (28), Şenol Akbulut (29) ve ablası Çiğdem Akbulut (30) tedavi altına alındı.
Yaralılardan, omzuna cam ve metal parça saplanan Çiğdem Akbulut’un ameliyata alındığı, diğer yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.(İstanbul/EVRENSEL)
ÖNCEKİ HABER

‘Önce doğa önce insan’

SONRAKİ HABER

Uranyum mu kaçırıyorlar?

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...