12 Haziran 2007 00:00

İlk imza Vederson’dan

Fenerbahçe’nin Ankaraspor’dan transfer ettiği Gökçek Vederson resmi sözleşmeye imza attı. Sabah sağlık kontrolünden geçen Vederson, öğleden sonra 3 yıllık sözleşmeyi imzaladı

Paylaş

Fenerbahçe’nin Ankaraspor’dan transfer ettiği Gökçek Vederson resmi sözleşmeye imza attı. Sabah sağlık kontrolünden geçen Vederson, öğleden sonra 3 yıllık sözleşmeyi imzaladı.
Vederson, Şükrü Saracoğlu Stadyumu basın odasında düzenlenen imza töreninde sarı-lacivertli camiaya gelmekten dolayı mutlu olduğunu ifade ederken, “Çok çalışmak istiyorum. İnşallah herkes mutlu olur. Oynamayı çok istiyorum” dedi.
Vederson, Roberto Carlos transferi ile ilgili olarak da, “Çok büyük bir transfer, umarım Carlos ile iyi arkadaş olurum” dedi.
Kombineler satışta
Bu arada Fenerbahçe’de 2007-2008 sezonu kombine kartlarının genel satışı dün başlarken, sarı-lacivertli taraftarlar kombine kartlara büyük ilgi gösterdi.
Sarı-lacivertli taraftarlar, kombine kart alabilmek için Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nın maraton tribünü girişinde kuyruk oluşturdu.
Yeni kombine kartı alacak taraftarlarda ise “Taraftar Kart” sahibi olma şartı aranıyor. Kongre üyeleri ve platinium taraftar kart sahipleri 5 adet, gold taraftar kart sahipleri 3 adet, klasik taraftar kart sahipleri 1 adet kombine kart satın alabilecek. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Tuğba Karademir’e grand-prix daveti

SONRAKİ HABER

Galatasaray 5 maç seyircisiz oynayacak

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...