13 Haziran 2007 00:00

Sakatlanınca maaşını kestiler

Dünya Cimnastik Şampiyonası’na katılan tek ve ilk bayan sporcu olan Göksu Üçtaş’ın maaşı kesildi, milli sporcu yaklaşık 2.5 aydır maaş alamıyor.Dünya Cimnastik Şampiyonası’na katılan tek ve ilk bayan sporcu olan Göksu

Paylaş

Dünya Cimnastik Şampiyonası’na katılan tek ve ilk bayan sporcu olan Göksu Üçtaş’ın maaşı kesildi, milli sporcu yaklaşık 2.5 aydır maaş alamıyor.
Dünya Cimnastik Şampiyonası’na katılan tek ve ilk bayan sporcu olan Göksu Üçtaş, yaklaşık 3 ay önce Bolu Murat Canbaş Cimnastik Salonu’nda antrenman esnasında sakatlandı. Sakatlanan sporcu antrenörleri tarafından hemen Bolu Köroğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan tedavilerin ardından milli cimnastikçi Üçtaş Ankara’ya sevk edildi. Ankara’da konunun uzmanı doktorlar tarafından tedavi edilen Üçtaş’ın yan bağlarında yırtık olduğu tespit edildi. Uzun bir spor salonundan uzaklaşan ve verilen ilaçlarla birlikte fizik tedavi gören Üçtaş, antrenman yapmaya başladı.
Sakatlandıktan sonra her ay aldığı 500 YTL hesabına yatırılmadığı ve milli cimnastikçiye 2.5 aydır maaş ödenmediği öğrenildi.
Nedeni araştırılacak
Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdal Selimoğlu, Göksu Üçtaş’ın çalışmalarını yakından takip ettiklerini ifade ederek, “Üçtaş bir sakatlık dönemi geçirdi.
Şu an çalışmalara başladı, fakat sakatlığının tamamen iyileşmemesi nedeniyle antrenmanlarda kendisini fazla zorlamamasını istedik. Üçtaş, bizim gelecek vaat eden sporcularımızdan biridir” diye konuştu.
Göksu Üçtaş’ın maaşının ödenmemesiyle ilgili soruyu yanıtlayan Selimoğlu, milli sporcumuzun maaşının ödenmediği konusunda bilgisinin olmadığını kaydederek, “Üçtaş’ın maaşının ödenmediğini yeni öğrendim.
Neden ödenmediği konusunda araştırma yapacağım. Sporcumuzun mağdur olmaması için ne gerekiyorsa yapılacaktır” dedi.
Cimnastik yapmayı çok sevdiğini belirten Göksu Üçtaş ise yaklaşık 3 ay önce bir sakatlık geçirdiğini anlatarak, “Antrenman esnasında sakatlandım. Daha sonra tedavi sürecim başladı ve şu an antrenman yapacak duruma geldim. Fazla zorlamadan antrenman yapmaya başladım. Yaklaşık 2.5 aydır maaş alamıyorum. Neden yatmadığı konusunda bir fikrim yok, araştırma da yapmadım. Maaşım yatar diye bekliyorum” dedi.
Göksu Üçtaş, 27 Ağustos 9 Eylül tarihleri arasında Almanya’nın Stutgart kentinde düzenlenecek olan Dünya Artistik Cimnastik Şampiyonası’na katılmayı hedefliyor. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Sezonun altın 11’i

SONRAKİ HABER

G.Saray, İsveçli Linderoth ile anlaştı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...