14 Haziran 2007 00:00

G.Antepspor Mesut Bakkal ile imzaladı

Gaziantepspor ile anlaşan teknik direktör Mesut Bakkal, yeni kulübüyle bir yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllık sözleşme imzaladı.Kulüp başkanı İbrahim Kızıl ile görüşen ve her konuda anlaşmaya varan...

Paylaş

Gaziantepspor ile anlaşan teknik direktör Mesut Bakkal, yeni kulübüyle bir yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Kulüp başkanı İbrahim Kızıl ile görüşen ve her konuda anlaşmaya varan Mesut Bakkal ve yardımcıları, Celal Doğan Tesislerinde 2 yıllık sözleşmeye imza attı.
İmza töreninde, yeniden yapılanma çerçevesinde genel müdürlüğe getirilen Şahabettin Yavuzer ile genel menajerlik görevine atanan Hasan Çetinkaya da hazır bulundu. Törende konuşan kulüp başkanı Kızıl, Gaziantepspor’un yeni teknik direktörünün Mesut Bakkal olduğunu, başarılı teknik adamla yeni bir anlayışla yola çıktıklarını belirtti.
‘Başarılı olmaya geldik’
Gaziantepspor’la anlaşmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getiren Mesut Bakkal ise “Ankara’nın güzel bir kulübünden tekrar büyük bir kulübe geldim. Ben ve ekibim buraya başarılı olmaya geldik” dedi.
Kulüp başkanı ile görüşmelerinde yapılacak işlerden dolayı heyecan duyarak görevi hemen kabul ettiğini ifade eden Bakkal, sözlerini şöyle sürdürdü: “Birtakım sıkıntılar yaşanmış, kaos ortamı olmuş. Bunlar kolay şeyler değil. Yeni oluşumdan bahsedildi, ben de heyecanlandım ve kabul ettim. Burası başarıya susamış olan bir yer. 10 yıldır Süper Lig’de çalışıyorum. Benim işim çalışma ve sistemle ilgili. Futbolcularıma ve yönetime güveniyorum, şehre güveniyorum. Teknik ekip, yönetim kurulu ve taraftarlar tek vücut olmamız gerek. Birlikte sevineceğiz, birlikte üzüleceğiz. Gaziantep’te yaşayan halkın bir hafta sonraki maçı sabırsızlıkla beklediği takımı oluşturmamız lazım. Çok koşan, basan, ileride çoğalan, dikine oynayan, mücadeleci, zevkli bir takım yaratacağız. Takım mağlup olduğunda bile alkışlayan olmalı, böyle bir takım düşünüyorum. “
Her şeyi bir anda yapmasının mümkün olmadığını, herkesten sabır ve anlayış beklediğini anlatan Bakkal, “Kadroyu tanıyorum. Bu kadroyu ayağa kaldıracağız. Transfer ve takviyeler tabii ki olacak. Ben bir yıldır çalışma yapıyorum. Listem var. Kamp yeri düşüncelerim var. Gelecek hafta sonu her şey netleşir, ama gitmek isteyen futbolcuyu burada tutmanın da anlamı yok. Önünüzde dar bir zaman dilimi var, çalışmalara hemen başlıyoruz” diye konuştu. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Fanatizm ve şiddet araştırması

SONRAKİ HABER

Fenerbahçe’den Ada’ya

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...