15 Haziran 2007 00:00

‘Transferime ben değil Trabzonspor karar verir’

Trabzonspor’un yıldız oyuncusu Gökdeniz Karadeniz, “Transferimde karar mercisi ben değilim, kulüptür” dedi.Gökdeniz, İngiltere’nin Newcastle United ve Middlesbrough kulüplerinden ...

Paylaş

Trabzonspor’un yıldız oyuncusu Gökdeniz Karadeniz, “Transferimde karar mercisi ben değilim, kulüptür” dedi.
Gökdeniz, İngiltere’nin Newcastle United ve Middlesbrough kulüplerinden transfer önerileri aldığı şeklindeki haberler üzerine www.medyatrabzon.com sitesine yaptığı açıklamada, Trabzonspor ile sözleşmesinin devam etiğini belirterek, şu anda tatil yapıp bir yılın yorgunluğunu üzerinden atmaya çalıştığını kaydetti.
Transfer konusuna fazla değinmek istemediğini ifade eden Gökdeniz, “Çünkü benim Trabzonspor ile olan sözleşmem devam ediyor. Transfer tekliflerinin geldiğini ben de duydum ve öğrendim. İnanın detayını bilmiyorum. Sonuçta bu konuda karar mercisi ben değilim, kulüptür. Kulübün menfaatleri neyse yönetim ona karar verir” dedi.
Kulübün önemli oyuncularından biri olduğunu belirten Gökdeniz, şöyle devam etti: “Üstelik ekonomik olarak katkı sağlayacak bir oyuncuyum. Benim transferim kulübe önemli bir gelir sağlayacaksa elbette giderim. İngiltere ligi önemli bir lig. O ligde oynayacak ilk Trabzonlu olma unvanını almak isterim. Orada
Trabzonspor’u, Trabzon’u temsil etmiş olacağım. Eğer bu transfer gerçekleşirse 61 numaralı formayı orada da giyerim. Ama dedim ya transferle ilgili kararı yönetim verecek, ben değil.”
Öte yandan Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu ise 2009 yılına kadar sözleşmeleri süren Gökdeniz konusunda kendilerine resmi bir teklif gelmediğini belirtti.
Gökdeniz konusunda kimse ile bir masaya oturmadıklarını ifade eden Sayitoğlu, “Hep duyumlar var. Gelen resmi bir teklif yok” dedi. Daha önce yıldız oyuncuları satmayacaklarını açıkladıklarını vurgulayan Sayitoğlu, “Daha önce ne dediysek aynısı geçerli” diye konuştu. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

İlhan Mansız noktaladı

SONRAKİ HABER

G.Saray’da bir viking

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa