16 Haziran 2007 00:00

Colin Kazım’dan 4 yıllık imza

Fenerbahçe, dış transferde milli futbolcu Colin Kazım Richards ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’ndaki basın odasında yapılan törende, Kazım, kendisini 4 yıllığına sarı-lacivertli renklere

Paylaş

Fenerbahçe, dış transferde milli futbolcu Colin Kazım Richards ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’ndaki basın odasında yapılan törende, Kazım, kendisini 4 yıllığına sarı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.
İmza töreninden sonra konuşan Colin Kazım Richards ise Türkiye’nin en büyük kulübüne geldiğini ifade ederek, “Çok mutlu ve heyecanlıyım. Burada büyük işler yapacağım. Bir an önce bu sahada futbol oynamak için sabırsızlanıyorum. Bu kulübün daha büyük amaçları olduğunu biliyorum. Bu amaçları hep beraber gerçekleştireceğiz” diye konuştu.
Öte yandan transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, iç transferde milli kaleci Rüştü Reçber ile de anlaşmaya vardı.
Asbaşkan Neşet Yalçın, kaleci Rüştü ile yeniden anlaştıklarını söylerken, önümüzdeki günlerde basın önünde imza atacak Rüştü’nün, sözleşmesini 2 yıl daha uzatacağı öğrenildi. Yalçın, kaleci Volkan Demirel ile ilgili görüşmelerinin de devam ettiğini, bu konunun önümüzdeki günlerde netleşeceğini kaydetti.
Ali Bilgin’in transferi
Neşet Yalçın, Ali Bilgin’in transferi için de Antalyaspor ile görüşmeleri sürdürdüklerini de söyledi. Başkan vekili Nihat Özdemir’in görüşmeleri yürüttüğünü vurgulayan Yalçın, “Ali Bilgin transferi konusunda Antalyaspor ile görüşmelerimiz devam ediyor. Bu transfer de önümüzdeki günlerde belli olur” dedi.
Neşet Yalçın, yabancı oyuncu konusunda Futbol Federasyonu’nun 19 Haziranda vereceği kararı beklediklerini, karara göre hareket edeceklerini kaydetti. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

SOL AÇIK

SONRAKİ HABER

Bir kez daha San Antonio Spurs

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa