18 Haziran 2007 00:00

Rüştü ve Yozgatlı Beşiktaş’ta

Transferde sessiz kalan Beşiktaş, ezeli rakibi Fenerbahçe’nin kalecisi Rüştü Reçber ve sağ kanat oyuncusu Mehmet Yozgatlı’yı transfer ederek sessizliğini bozdu.

Paylaş

Transferde sessiz kalan Beşiktaş, ezeli rakibi Fenerbahçe’nin kalecisi Rüştü Reçber ve sağ kanat oyuncusu Mehmet Yozgatlı’yı transfer ederek sessizliğini bozdu.
Siyah-beyazlılar, büyük bir gizlilik içinde yürüttükleri Rüştü transferini Antalya’da üç yıllık sözleşme imzalatarak bitirdi. Siyah-beyazlılar, Fenerbahçe’nin bir diğer yıldızı Mehmet Yozgatlı’ya da 2+1 yıllık sözleşme imzalattırdı.
Rüştü ve Mehmet Yozgatlı, pazartesi günü basın önünde kendilerini siyah-beyazlı renklere bağlayacak sözleşmeye imza atacak. Beşiktaş, iki oyuncunun sözleşmesi sona erdiği için Fenerbahçe’ye bonservis ücreti ödemeyecek.
Antalya’da Rüştü transferi gerçekleştiren Celalettin Kolot, milli takım kalecisini ve Türkiye’nin önemli kanat oyuncularından biri olan Mehmet’i renklerine bağladıkları için mutlu olduklarını belirtirken, “Taraftarımızın beklentisi ölçüsünde çok iyi bir takımı oluşturmaya devam ediyoruz. Yabancı transferlerimizi tamamlamamızla birlikte şampiyonluğun en güçlü favorisi biz olacağız” dedi.
Antalyaspor’dan Fenerbahçe’ye transfer olduktan sonra uzun yıllardır Fenerbahçe için mücadele eden milli kaleci Rüştü Reçber ve Mehmet Yozgatlı artık Beşiktaş için ter dökecek. NTV’de son dakika gelişmesi olarak verilen gelişmede, siyah beyazlı takımla üç yıllık mukavele imzalayan Rüştü Reçber’in, önümüzdeki sezondan itibaren Beşiktaş için ter dökeceği ifade edildi.
Üç senede 7 Fenerbahçeli
Rüştü Reçber ve Mehmet Yozgatlı’nın Beşiktaş ile anlaştığının açıklanması ile birlikte Yıldırım Demirören’in başkanlık yaptığı son üç senede Beşiktaş’a imza atan Fenerbahçeli oyuncu sayısı 7’ye çıktı. Demirören, görevde bulunduğu üç sene içerisinde daha önce Fenerbahçe formasını giymiş ve kadrosuna kattığı isimlerin sayısını 7’ye ulaştırdı.
Demirören’in Beşiktaş kadrosuna kattığı bir dönem Fenerbahçe forması giymiş futbolcular ise şöyle; Tayfun Korkut, Fahri Tatan, Mustafa Doğan, Ali Güneş, Marcio Nobre, Rüştü Reçber ve Mehmet Yozgatlı.
Siyah –beyazlılar, Rüştü ve Mehmet Yozgatlı’nın transferiyle, Colin Kazım Richards transferinde bir bakıma darbe yediği Fenerbahçe’ye cevap vermiş oldu. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Gökhan Avrupa’yı istiyor

SONRAKİ HABER

Gazze'de gazetecilik zor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...