18 Haziran 2007 00:00

Trezeguet paylaşılamıyor

Juventus ile 1 yıl daha sözleşmesi olmasına rağmen kariyerine İtalya’da devam etmek istemediğini açıklayan Fransız yıldız için bir çok takım sıraya girmiş durumda.ldız oyuncusu David Trezeguet için Valencia harekete geçti.

Paylaş

Juventus’un yıldız oyuncusu David Trezeguet için Valencia harekete geçti. Juventus ile 1 yıl daha sözleşmesi olmasına rağmen kariyerine İtalya’da devam etmek istemediğini açıklayan Fransız yıldız için bir çok takım sıraya girmiş durumda. Avrupa’da transfer döneminin başlamasıyla birlikte önce Atletico Madridli Fernando Torres’e kancayı takan ancak bu oyuncunun transferinden yüksek bonservis bedeliyle vazgeçen Valencia şimdi de Trezeguet’in peşine düştü. Önümüzdeki sezon İspanya La Liga’da şampiyon olmak için iyi bir kadro kurmak isteyen Valencia Trezeguet için 13 milyon Pound’u gözden çıkardı. Valencia Sportif direktörü Amedeo Carbobi’ni de bu transfer girişimlerini doğrulayarak, Trezeguet’i takımda görmek istediklerini ancak bonservis bedelinin bu transferin önündeki en büyük engel olduğunu açıkladı.
Bir yıl aranın ardından yeniden İtalya Serie A’ya dönen Juventus ise Trezeguet’i transfer etmek isteyen takımın 15 milyon Paund’u gözden çıkarması gerektiğini açıkladı. Geçen ay sonunda Barcelona da Trezeguet için Juventus’a 11 milyon Pound teklif etmesine rağmen bu teklif Juventus tarafından geri çevrilmişti.
Öte yandan Valencia ve Barcelona dışında Lyon, Manchester United ve Milan’ın da Trezeguet ile ilgilendiği belirtiliyor. Juventus, Bosmann Kuralları gereği bonservissiz serbest kalma riskiyle karşı karşıya olan Fransız oyuncuyu iyi bir rakam öneren kulübe satmayı planlıyor. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Hollanda Belçika el ele

SONRAKİ HABER

Trabzonspor’da yabancılar yolcu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...