18 Haziran 2007 00:00

Çıkarın beni bu dışarıdan?

Üç aylık hapishane ve edebiyat dergisi mahsusmahal’in üçüncü yaz sayısı bayilerde.

Paylaş

Üç aylık hapishane ve edebiyat dergisi mahsusmahal’in üçüncü yaz sayısı bayilerde. Derginin bu sayısının ismini Şehmus Ay’ın “Çıkarın Beni Bu Dışarıdan” yazısı veriyor. “İçeri” nerede başlar? “Dışarı” tam olarak neresi?” sorularını yönelten yazı, cezaevinden çıkanların dışarıda karşılaştığı zorlukları anlatıyor.
Nevzat Çelik röportajı
Mehmet Taşdemir’in “umutlarını tüketmeyenler yüzleşmeye cesaret edebilir ancak” dediği “Hayalin Dokunduğu Gerçek”, Sezai Sarıoğlu’nun “Bir Çay Daha İçseydin”, Yalçın Hafçı’nın “Hapishane ve Yalnızlık”, Ahmet Akün’ün “İçsel Yalnızlık”, Muhsin Kızılkaya’nın “Benim Hapishanelerim”, Mehmet Göcekli’nin “Hepimiz Yunus Balığıyız”, Şükrü Erbaş’ın “Hatıralar Kuşlar Gibi”, Mahmut Temizyürek’in “Şarkısı Tükenmemişlere”, Ruşen Özkan’ın “Kadın ve Eşit”, Özlem N. Yılmaz’ın “Virginia Woolf”, Şanar Yurdatapan’ın “Dubleks Daireler”, Mehmet Zengül’ün “Dilekçe” isimli yazıları yer alıyor.
Dergide ayrıca, Sabri Kuşkonmaz’ın, Burak Kayaoğlu’nun, Şadiye Manap’ın, Ahmet Akgün’ün, Rojbin Perişan’ın, Enver Özkartal’ın şiirleri, Nevzat Çelik’in söyleşisi yer alıyor. (KÜLTÜR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Bodrum Film Festivali başladı

SONRAKİ HABER

Munzur festivali hazırlıkları başladı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...