19 Haziran 2007 00:00

Serkan Balcı imzaladı

Trabzonspor, dış transferde Adnan’dan sonra Fenerbahçeli Serkan Balcı ile de sözleşme imzaladı. Serkan, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlenen törende, kendisini 2 yıllığına bordo-mavili renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Paylaş

Trabzonspor, dış transferde Adnan’dan sonra Fenerbahçeli Serkan Balcı ile de sözleşme imzaladı. Serkan, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlenen törende, kendisini 2 yıllığına bordo-mavili renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.
Serkan, imza töreninde yaptığı konuşmada, öncelikle büyük bir camiaya geldiği için mutlu olduğunu ifade ederek, “Fenerbahçe’ye de her şey için teşekkür ediyorum. Trabzonspor’un uzun zamandır şampiyonluk beklentileri var. İyi de bir kadrosu var. Trabzonspor’a şampiyon olmaya, şampiyonluk yaşamaya geldim. İnşallah bunu başaracağız” dedi.
Trabzonspor’a söz verdiğini ve bu nedenle Trabzonspor ile sözleşme imzaladığını ifade eden Serkan, şöyle devam etti: “Trabzonspor’a söz vermiştim ve sözümden dönemezdim. Trabzonspor’un oturmuş bir kadrosu var ve bu yıl daha iyi olacak. Benim de katkılarımla inşallah bu yıl Trabzonspor şampiyon olacak. Trabzonspor da uzun zamandır şampiyon olamıyor. Bu yıl inşallah şampiyon olur, bu tarihi değiştiririz.”
Öte yandan Trabzonspor’un prensipte anlaştığı Gineli oyuncu Jabi de Trabzon’a geldi. Bordo-mavili kulübün asbaşkanı Haşim Sayitoğlu ile görüşen Jabi’nin, bugün sözleşme imzalayacağı belirtildi.
Almanya kampı iptal edildi
Bu arada Trabzonspor’un 18 Temmuz-1 Ağustos tarihleri arasında yapmayı planladığı Almanya kampının iptal edildiği bildirildi. Profesyonel Takım Futbol Menajeri Necmi Perekli, yaptığı açıklamada, bu sezon UEFA Intertoto Kupası’nda temmuz ayında yapacakları maçlar nedeniyle Almanya kampının iptal edildiğini söyledi.
Perekli, 20-30 Haziran tarihleri arasında Gerede’de bir kamp düzenleyeceklerini belirterek, “30 Haziran’dan sonra hazırlıklarımızı Trabzon’da sürdüreceğiz ve 8 Temmuz’da da sahamızda UEFA Intertoto Kupası ilk maçımızı yapacağız. Bu yıl yurt dışı programımız olmayacak hazırlıklar Trabzon’da yapılacak” dedi.
İyi transferler yaptıklarını dile getiren Perekli, “Eksik mevkileri iyi transferlerle güçlendirdik. Kamp dönemi ve Intertoto maçlarında da yeni transferler takıma uyum sağlayacaklar ve gelecek yıl herkes çok daha iyi bir Trabzonspor izleyecek” diye konuştu. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Real Madrid şampiyonluğunu kutluyor

SONRAKİ HABER

F.Bahçe Ülker’de Tanjeviç dönemi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa