20 Haziran 2007 00:00

Çocuklar için fotoğraf semineri

İstanbul Fototrek Fotoğraf Merkezi’nde 9 - 13 yaş arasındaki çocuklara yönelik fotoğraf seminerleri düzenleniyor. Toplam 3 gün sürecek olan “Çocuklar için fotoğraf semineri” boyunca çocuklar makinelerin nasıl çalıştığını, filmi

Paylaş

İstanbul Fototrek Fotoğraf Merkezi’nde 9 - 13 yaş arasındaki çocuklara yönelik fotoğraf seminerleri düzenleniyor. Toplam 3 gün sürecek olan “Çocuklar için fotoğraf semineri” boyunca çocuklar makinelerin nasıl çalıştığını, filmi makineye nasıl takacaklarını, ışığın etkisini, kompozisyonu, farklı fotograf konularını fotograflamayı öğrenecek.
Fotoğraf Merkezi’nin düzenlediği bu seminerde çocuklar teorik derslerle birlikte karanlık odada baskı yapacak, kolaj çalışması, ödevler ile teorik dersler pekiştirilecek. Çocuklar İçin Fotograf Semineri 2 Temmuz Pazartesi günü başlıyor. İlk gün gün “Fotografçılık nedir? Fotograf makinesi nasıl çalışır? Film makineye nasıl takılır? Fotograf makinesi nasıl tutulur? Işık nedir? Aydınlatma etkileri nelerdir?” konuları işlenecek. Sonraki günlerde kompozisyon, insan, manzara, hayvan, gezi fotografları nasıl çekilir konularını özel olarak hazırlanan dialar eşliğinde işleyecek olan çocuklar ayrıca karanlık odada fotograf baskısı yaparak fotografın oluşumunu daha iyi kavrayacaklar.
Seminer tarihleri 2-4-6 Temmuz 12:00 – 15:00 saatleri arasında, toplam 3 gün. (KÜLTÜR SERVİSİ)
Bilgi için: (212) 25190 14 / www.fototrek.com
ÖNCEKİ HABER

‘Kullanım süresi uzatılmasın İncirlik derhal kapatılsın’

SONRAKİ HABER

İETT, ESHOT, İZULAŞ

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...