20 Haziran 2007 00:00

Ç.Rizespor, Çalımbay ile yollarını ayırdı

Ç.Rizespor Kulübü, bir yıl opsiyonlu sözleşmesi bulunan teknik direktör Rıza Çalımbay ile devam etmeme kararı aldı.Basın Sözcüsü Orhan İstif, yaptığı açıklamada, kulüp yönetim kurulu

Paylaş

Ç.Rizespor Kulübü, bir yıl opsiyonlu sözleşmesi bulunan teknik direktör Rıza Çalımbay ile devam etmeme kararı aldı.
Basın Sözcüsü Orhan İstif, yaptığı açıklamada, kulüp yönetim kurulu toplantısında, Rıza Çalımbay ile devam etmeme yönünde görüş belirtildiğini ifade etti.
Teknik direktör arayışlarının devam ettiğini belirten İstif, “Yeni hocamızı bir iki gün içinde netleştireceğiz. Yurt içi ve yurt dışında görüştüğümüz 3 teknik direktör var. Bir an önce bu işi halletmek istiyoruz. Hocamızı belirledikten sonra gelecek sezon planlarımıza hız vereceğiz” diye konuştu.
Teknik direktör Rıza Çalımbay da yapılan görüşmelerde bazı fikir ayrılıklarına düştüklerini belirterek, “Bazı değişiklikler istiyorduk. Bazı futbolcuların gitmesini, bazı şeylerin değişmesini istedik. Fakat, yönetim kurulu ile fikirlerimiz uyuşmayınca ve istediklerimiz olmayınca karşılıklı olarak çalışmama kararı aldık. Ç.Rizespor’a başarılar diliyorum” dedi. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Rüştü: Beni ve Beşiktaş’ı yıpratmaya çalışıyorlar

SONRAKİ HABER

Teknik adamlara pro lisans zorunluluğu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...