20 Haziran 2007 00:00

Avcı, Darıca’da toplantı yaptı

Bin Umut adaylarından Kocaeli Bağımsız Milletvekili Adayı Mustafa Avcı, Darıca halkı ile buluştu. Darıca Orhangazi Mahallesi Öztürk Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen tanıtım toplantısına 500 kişi katıldı.

Paylaş

Bin Umut adaylarından Kocaeli Bağımsız Milletvekili Adayı Mustafa Avcı, Darıca halkı ile buluştu. Darıca Orhangazi Mahallesi Öztürk Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen tanıtım toplantısına 500 kişi katıldı. Toplantıya DTP, EMEP ve SDP yöneticileri de katıldı.
Bağımsız adayların oy pusulasındaki sıralamasını belirleyen kurada 1. sırada yer aldığını belirten Avcı, “Bizim rakibimiz AKP ve CHP’dir. Kocaeli bir emek kentidir. Ben de bir emekçiyim. Emekçilerin sorunlarına çözüm bulmak için adayım” diye konuştu.
“Biz Meclis’in ezberini bozacağız” diyen Avcı, “Parlamentoya ticari olarak yaklaşan, ihale ve rant için Meclis’e girenlerin korkulu rüyası olacağız. Halkı sokak ortasında karşı karşıya getirmeye çalışanların korkulu rüyası olcağız. Biz Türkiye demokratikleşinceye kadar, Kürt sorunu demokratik olarak çözülünceye kadar mücadele edeceğiz” dedi.
Kocaeli Bağımsız Milletvekili Adayı Mustafa Avcı, dün ayrıca Çelik-İş, Petrol-iş, Birleşik Metal-İş ve Eğitim Sen Gebze şubelerini ziyaret etti. (Kocaeli/EVRENSEL)
ÖNCEKİ HABER

Seçmenleri sildi terfi etti

SONRAKİ HABER

Bilim insanlarından Tüzel’e tam destek

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...