20 Haziran 2007 00:00

hamile kadın

Gerçek Avustralya Mahkeme Gündemi 12659 - Hamile Kadın DavasıYaklaşık 8 aylık hamile bir kadın otobüse biner. Karşısında oturan adamınona gülümsediğini fark eder. Hemen başka bir koltuğa geçer.

Paylaş

Gerçek Avustralya Mahkeme Gündemi 12659 - Hamile Kadın Davası
Yaklaşık 8 aylık hamile bir kadın otobüse biner. Karşısında oturan adamın
ona gülümsediğini fark eder. Hemen başka bir koltuğa geçer. Bu sefer gülümseme sırıtmaya dönüşür ve kadın da tekrar yer değiştirir. Adam daha da
eğleniyor gibidir. Dördüncü yer değiştirmede adam kahkaha atar, kadın durumu şoföre şikayet eder ve o da adamı tutuklattırır. Olay mahkemeye intikal eder. Hakim, adama (yaklaşık 20 yaşındadır) söyleyeceği bir şeyi olup olmadığını sorar. Adam cevap verir:
- Sayın hakim, olay şöyle oldu: Bayan otobüse bindiğinde durumunu fark ettim. Üstünde ‘’Çift Nane İkizleri Geliyor ‘’ yazısı olan bir reklam afişinin altına oturdu ve ben sırıttım. Daha sonra kalktı ve üzerinde ‘’Logan’ın ağrı kesici
merhemi şişikleri azaltır ‘’ yazılı afişin altına oturdu , ben de gülümsemek
zorunda kaldım. Daha sonra ‘’William’ın büyük çubuğu yaptı’’ yazan deodorant afişi altına oturunca kendimi çok zor tuttum. Fakat, sayın hakim, dördüncü defa kalkıp ‘’Goodyear kauçuğu bu kazayı önleyebilirdi ‘’ afişinin altına oturunca ben koptum.
Dava düşmüştür.
ÖNCEKİ HABER

sağdan sola

SONRAKİ HABER

çıkarılacak sonuç

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...