21 Haziran 2007 00:00

Bağımsız adaylar bölgede halkla buluşuyor

Bin Umut bağımsız milletvekili adayları bölge seçim çalışmalarını sürdürüyor. Halk toplantıları ve kitle örgütlerine ziyaret şeklinde geçen çalışmalarda, bağımsız adaylar halktan ilgi görüyor.

Paylaş

Bin Umut bağımsız milletvekili adayları bölge seçim çalışmalarını sürdürüyor. Halk toplantıları ve kitle örgütlerine ziyaret şeklinde geçen çalışmalarda, bağımsız adaylar halktan ilgi görüyor.
Diyarbakır bağımsız milletvekili adayları Aysel Tuğluk, Selahattin Demirtaş ve Gülten Kışanak, dün Barış Anneleri’ni ziyaret etti. Adaylar adına konuşan DTP eski Eşbaşkanı Aysel Tuğluk, hiçbir annenin bir daha gözyaşı dökmemesi için, iki halkın bir arada kardeşçe yaşaması için demokratik mücadele vereceklerini söyledi. Diyarbakır Bağımsız Milletvekili Adayı Akın Birdal, Yenişehir semti Şehitlik Caddesi’ndeki esnafı ziyaret etti.
Malatya Bin Umut Bağımsız Milletvekili Adayı Mustafa Türk ise DTP PM Üyesi Kemal Çalgan, EMEP İl Başkanı Nejdet Bali ve EMEP İl Yöneticisi Hasan Kırteke’yle birlikte MAZLUMDER, İHD, Tek Gıda-İş ve Güneş Medya Grubu’nu ziyaret etti.
Ziyaretleri sırasında konuşan Mustafa Türk, Bin Umut adaylarının Türkiye’de ötelenen, dışlanan tüm kesimlerin adayları olduklarını belirterek “Bizler seçilerek Meclis’e girdiğimiz takdirde bu sistemden mağdur duruma düşmüş herkesi temsil edeceğiz” dedi.
MAZLUMDER Şube Başkanı Özkan Hoşhan, İHD Şube Başkanı Şenel Karataş, Güneş Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Turan Özkan ve Tek Gıda-İş Sendikası Doğu-Güneydoğu Anadolu Bölge Başkanı Servet Akbudak, demokrasi ve emekten yana güçlerin Meclis’e gitmesinden yana olduklarını dile getirdiler.
Bin Umut Şırnak Bağımsız Milletvekili Adayı Sevahir Bayındır da ziyaret ettiği Silopi esnafı tarafından ilgiyle karşılandı. (HABER MERKEZİ)
ÖNCEKİ HABER

DTP Erdoğan’ı canlı yayına davet etti

SONRAKİ HABER

Çok dilli belediyecilik bir demokrasi modeliydi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...