21 Haziran 2007 00:00

Roberto Carlos’dan Real Madrid’e eleştiri

Roberto Carlos, Real Madrid’in kendisine teklif ettiği şartlardan sonra ayrılmanın kaçınılmaz olduğunu söyledi Fenerbahçe ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Brezilyalı Roberto Carlos, İspanyol radyosu “Punto Radio”ya yaptığı...

Paylaş

Roberto Carlos, Real Madrid’in kendisine teklif ettiği şartlardan sonra ayrılmanın kaçınılmaz olduğunu söyledi Fenerbahçe ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Brezilyalı Roberto Carlos, İspanyol radyosu “Punto Radio”ya yaptığı açıklamada, “Halen, Real Madrid’de olmadığıma inanamıyorum” dedi.
Radyoya demecinde, Real Madrid kulübünü sert dille eleştiren Roberto Carlos, “Real Madrid’den üzülerek ayrılıyorum. Çünkü düzeltilmesi çok kolay şeyler vardı ama bazıları bunları düzeltmek istemedi. Halen, Real Madrid’de olmadığıma inanamıyorum. Ben mesleğimi orada sona erdirmek istiyordum. Ama bana teklif ettikleri şartlar işimde elde ettiğim başarılara karşılık gelmiyordu” ifadesini kullandı.
Roberto, Madrid’de David Beckham ve Ronaldo ile yaşananlardan sonra kendisinin de benzer şekilde muamele görmesinin pek de şaşırtıcı olmaması gerektiğini belirterek, “Calderon (kulüp başkanı) ve Mijatoviç (futbol şube sorumlusu) henüz kulübü tanımıyorlar” şeklinde konuştu.
Bu arada Real Madrid’i sevmeyen Barcelonalı Samuel Eto ile ilgili bir soruya ise Roberto Carlos, “Asla ondan hoşlanmadım. Büyük bir futbolcu ama aklen biraz büyümek ve çok fazla eleştirmemek zorunda!” yanıtını verdi.
İmza, Çin TV’sinde
Real Madrid’den Fenerbahçe’ye transfer olan Brezilyalı yıldız Roberto Carlos’un imza törenine Çin Merkez Televizyonu CCTV geniş yer verdi. CCTV’nin haberinde, Japonya’nın eski teknik direktörü Zico’nun yönetimindeki Fenerbahçe’nin daha önce Anelka ve Ortega gibi yıldızları transfer ettiği kaydedildi. Türkiye ile Çin 2002 Dünya Kupası’nda aynı gruba düştükten sonra Çinli futbolseverler Türk futbolunu yakından izlemeye başladı. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Kamp programları belli oldu

SONRAKİ HABER

Üçlü yalanlama

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...