21 Haziran 2007 00:00

Trabzonspor sahaya indi

Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarının ilk etabı için Bolu’nun Gerede ilçesine geldi. Gerede kampının ilk etabında kadroda 28 futbolcu yer alıyor. Bordo-mavililerin yeni transferlerinin ilerleyen günlerde kampa katılacakları

Paylaş

Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarının ilk etabı için Bolu’nun Gerede ilçesine geldi. Gerede kampının ilk etabında kadroda 28 futbolcu yer alıyor. Bordo-mavililerin yeni transferlerinin ilerleyen günlerde kampa katılacakları bildirilirken, teknik direktör Ziya Doğan, Gerede kampında kondisyona yönelik çalışmalar yapacaklarını belirterek, “Antrenmanlarımız basına açık olacak” dedi.

Trabzonspor, Gerede kampındaki ilk çalışmasını, dün akşam Green Park Otel’in sahasında gerçekleştirdi.
Karadeniz ekibi, 30 Haziran’a kadar hazırlıklarını Gerede’de sürdürdükten sonra Trabzon’a dönecek.
Milli oyuncular Hüseyin Çimşir, Gökdeniz Karadeniz, Umut Bulut, İbrahim Yattara, Daouda Jabi, sakatlıkları bulunan Musa, Risp ve izinli olan Ceyhun Gerede kamp kadrosunda yer almıyor.
Kaleci arayışı
Bu arada kaleci arayışlarını sürdüren Trabzonspor’da, Sakaryaspor’un kalecisi Martinez’in gündemdeki yerini koruduğu öğrenildi.
Antalyaspor’da geçen sezon oynayan Kolombiyalı kaleci Oscar Cordoba’nın transferinin bordo-mavili takımın gündeminde yer almadığı ve Sakaryaspor’un kalecisi Martinez’in transferi için görüşmelerin sürdüğü belirtildi.
Ancak Sakaryaspor’un Martinez konusunda fazla bonservis bedeli istemesi nedeniyle şu anlık transferin gerçekleşmesinin zor olduğu kaydedildi.
Kulüp başkan yardımcısı İbrahim Baturoğlu, Martinez’in gündemlerinde bulunan birkaç kaleciden biri olduğunu, Kolombiyalı kaleci konusunda görüşmelerin sürdüğünü kaydetti.
‘2 transfer daha yapacağız’
Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı İbrahim Baturoğlu, 2 kilit oyuncu transferi daha yapacaklarını söyledi. Baturoğlu, bu sezon dış transferde Samsunspor’dan Adnan, K.Erciyesspor’dan Jabi ve Fenerbahçe’den Serkan ile sözleşme imzaladıklarını anımsattı. Transferleri teknik direktör Ziya Doğan’ın istekleri doğrultusunda gerçekleştirdiklerini ifade eden Baturoğlu, “Şimdi bir ‘10 numara’ ve 1 kaleci olmak üzere 2 kilit oyuncu daha transferi yapacağız” dedi.
Baturoğlu, bu sezon çok fazla transfer yapmayacaklarını daha önce dile getirdiklerini kaydederek, “Az ve öz oyuncu transferi yapacağız. Zaten oturmuş bir kadromuz var. Yaptığımız bu transferlerin de takıma önemli katkı sağlayacaklarına inanıyoruz” diye konuştu. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Kaleci Orkun Galatasaray’da

SONRAKİ HABER

Kamp programları belli oldu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...