22 Haziran 2007 00:00

Engellilerin, F.Bahçe’den beklentisi var

Bedensel Engelliler Federasyonu Başkanı Demirhan Şerefhan, bugüne kadar Beşiktaş ve Galatasaray’dan büyük destek gördüklerini, Fenerbahçe’den de aynı desteği beklediklerini söyledi.

Paylaş

Bedensel Engelliler Federasyonu Başkanı Demirhan Şerefhan, bugüne kadar Beşiktaş ve Galatasaray’dan büyük destek gördüklerini, Fenerbahçe’den de aynı desteği beklediklerini söyledi.
Türkiye’deki 3 büyük spor kulübünden Beşiktaş ve Galatasaray’ın bedensel engelli şubesi açma konusunda çok büyük hassasiyet ve özen gösterdiğini, aynı özen ve ilgiyi Fenerbahçe’den göremediklerini ifade eden Şerefhan, şöyle konuştu:
“Fenerbahçe Kulübü hala bedensel engelli şubesini açmadı. Fenerbahçeli taraftarların web sitelerinde bu konu çok sık dile getiriliyor. Roberto Carlos’un imza töreninde 5 bin kişi vardı. Bu sayı çok büyük denildi. Fenerbahçe’nin en başta 8.5 milyon insanımızı ilgilendiren bir şubesi olması gerekiyor. Bu daha büyük bir rakam. Bu kadar anlamlı bir yılda hala engelli şubesinin olmaması çok üzücü bir durum. Bedensel engelli şubesinin hala açılmasını bekliyoruz. Umarım bu şubeyi 100. yılda açarlar ve bu 100. yılın anlamına anlam katarlar.”
Dergileri çıkıyor
Bu arada Bedensel Engelliler Federasyonu’nun katkılarıyla hazırlanan ve engelli sporculara hitap edecek olan “Pozitif Spor” adlı dergi yayın hayatına başlıyor.
Bedensel engelli sporcuların sporcu kimliklerini ön plana çıkaracak olan derginin ilk sayısı temmuz ayının 2. haftasında piyasaya sürülecek.
Federasyon başkanı Demirhan Şerefhan, engelli olmayan insanların da büyük bir zevkle okuyacakları bir dergi hazırladıklarını belirterek, “Derginin her sayısında iki bedensel engelli kulübün tanıtımı yapılacak. Pozitif Spor dergisi sağlık, kültür, tiyatro, sinema, magazin, beslenme ve kulüp tanıtımlarından oluşacak.
Dergide ayrıca ünlü kişilerle yapılan röportajlar da yer alacak. Engelli sporcularımızın ‘engellerinin’ değil, performanslarının ön planda olduğu bir dergi çıkarıyoruz” dedi. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Aday kadro açıklandı

SONRAKİ HABER

Devrik başbakan M.City’ye başkan oluyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...