22 Haziran 2007 00:00

Trabzonspor hızlı başladı

Intertoto Kupası için sezonu erken açan Trabzonspor, Bolu’nun Gerede ilçesinde teknik direktör Ziya Doğan nezaretinde çalışmalarını sürdürüyor. Önceki akşamki ilk idmanın ardından futbolcular dün sabah otelin yanındaki sahada kondisyon...

Paylaş

Intertoto Kupası için sezonu erken açan Trabzonspor, Bolu’nun Gerede ilçesinde teknik direktör Ziya Doğan nezaretinde çalışmalarını sürdürüyor. Önceki akşamki ilk idmanın ardından futbolcular dün sabah otelin yanındaki sahada kondisyon ağırlıklı bir çalışma yaptı.
Ziya Doğan, düz koşu ve arttırmalı koşu yaptırdığı futbolcuları için tek tek dakika tuttu. 1.5 saat süren antrenmanda futbolcuların zorlandıkları dikkat çekerken, Fenerbahçe’den transfer edilen Serkan Balcı’nın takıma kısa sürede uyum sağladığı gözlendi. Antrenmanda en önde koşan milli futbolcu, sık sık da arkadaşları ile şakalaştı.
Kampa kafile ile birlikte gelmeyen Stephanov’da önceki akşam otele geldi. Stephanov, sabah antrenmanında takımdan ayrı olarak çalıştı. Stephanov, yardımcı antrenörler nezaretinde düz koşunun ardından, kültür fizik hareketleri yaptı. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Kürekte Türkiye Kupası mücadelesi

SONRAKİ HABER

Aday kadro açıklandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...