23 Haziran 2007 00:00

Galatasaray, Lincoln ile 4 yıllık sözleşme imzaladı

Galatasaray’da, transferi tamamlanan Schalke 04’ün Brezilyalı yıldız oyuncusu Lincoln ile 4 yıllık sözleşme imzalandığı açıklandı. Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, “Galatasaray, geçen sezon FC Schalke ...

Paylaş

Galatasaray’da, transferi tamamlanan Schalke 04’ün Brezilyalı yıldız oyuncusu Lincoln ile 4 yıllık sözleşme imzalandığı açıklandı. Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, “Galatasaray, geçen sezon FC Schalke 04’te forma giyen Cassio de Souza Soares Lincoln ile 4 yıllık anlaşma sağlamıştır. Futbolcumuz Lincoln’ün Türkiye’ye geliş tarihi ve imza töreni hakkındaki tüm detaylar duyurulacaktır” ifadelerine yer verildi.
Necati 10 numarayı hediye etti
Bu arada Galatasaraylı futbolcu Necati Ateş, giydiği 10 numaralı formayı, sarı-kırmızılı takımın yeni transferi Lincoln’e hediye ettiğini açıkladı.
Tecrübeli futbolcu, sarı-kırmızı kulübün resmi internet sitesinde yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi: “Yeni takım arkadaşımız Lincoln’ün transferinin hem kendisine hem de Galatasaray camiasına hayırlı olmasını canı gönülden dilerim. Lincoln idarecilerimiz aracılığıyla iki sezondur taşıdığım 10 numarayı benden rica etmiştir. Kendim ve takım arkadaşlarım adına bir hoş geldin armağanı olarak, 10 numarayı Lincoln’e hediye ettiğimi ve önümüzdeki dönemde memleketim İzmir’i simgeleyen 35 numaralı formayı giyeceğimi spor kamuoyuna bildirmek isterim.” (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Beşiktaş’ta ULEB sevinci

SONRAKİ HABER

Rüştü: Yaşım avantaj

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...