23 Haziran 2007 00:00

Adana’da Hayat için biraraya geldiler

Eğitim Sen Adana Şubesi üyesi öğretmenler ve Adanalılar, Hayat Televizyonu için düzenlenen yemekte bir araya geldiler. Eğitim Sen Adana Şubesi tarafından önceki akşam Baran Türkü Evi’nde düzenlenen yemeğe öğretmenler...

Paylaş

Eğitim Sen Adana Şubesi üyesi öğretmenler ve Adanalılar, Hayat Televizyonu için düzenlenen yemekte bir araya geldiler. Eğitim Sen Adana Şubesi tarafından önceki akşam Baran Türkü Evi’nde düzenlenen yemeğe öğretmenler, Bin Umut Adana Bağımsız Milletvekili Adayı Nazmi Gür, Eğit-Der, Pir Sultan Abdal Kültür Derneği, Hacı Bektaşi Veli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Tuncelililer Derneği, ESM, BTS, Yapı-Yol Sen, EMEP, DTP, SES ve BES‘in temsilcileri katılarak desteklerini sundular.
Gecenin açılış konuşmasını yapan Eğitim Sen Adana Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Sevgi Sertaşar, yoz kültürün dayatıldığını, halktan kopuk yanıltıcı aldatıcı yayınların yapıldığını belirtti. Sertaşar, görsel medyadaki kirliliğin aşılabilmesi için, emekten, demokrasiden, halktan yana bir kanalın kurulmasının acil bir ihtiyaç olduğunu söyleyerek Hayat Televizyonu’nun bir ihtiyaç olduğunu dile getirdi.
Eğitim Sen Genel Merkezi Denetleme Kurulu Üyesi Gülabi Köseoğlu da “holding” medyasının halkı “uyutmak uyuşturmak” için birçok yolu kullandığını ifade etti. Köseoğlu, Hayat Televizyonu’nun sporu da, sanatı da eğlenceyi de halkı birleştirecek, kardeşleşmeyi ve bilinçlenmeyi teşvik edecek bir yayın akışıyla vereceğini aktardı.
‘Bin Umut’ Adana Bağımsız Milletvekili Adayı Nazmi Gür ise Hayat Televizyonu’nun gerçek anlamda halkın televizyonu olduğunu dile getirirken, Hayat’ın çok önemli bir eksikliği gidereceğini aktardı.
Etkinlik verilen müzik dinletisi ve çekilen halaylarla sona erdi. (Adana/EVRENSEL)
ÖNCEKİ HABER

Türkiye: ‘Güneş ülkesi’

SONRAKİ HABER

AKP sağlıkta insanlık suçu işledi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...