24 Haziran 2007 00:00

Robert De Niro kamera arkasını sevdi

Sinemanın efsanelerinden Robert De Niro, artık daha sıklıkla kamera arkasına geçmek istediğini söyledi.

Paylaş

Sinemanın efsanelerinden Robert De Niro, artık daha sıklıkla kamera arkasına geçmek istediğini söyledi. Son olarak, mart ayında, Angelina Jolie, Matt Damon ve William Hurt ile rol aldığı ve yönetmenliğini yaptığı "Kirli Sırlar-The Good Shepherd" adlı filmi gösterime giren ünlü aktör Robert De Niro, The Guardian'dan David Thomson'a konuştu. "Kirli Sırlar" adlı filmde canlandırdığı "Bill Sullivan" karakterinin sadece birkaç sahnede yer aldığını belirten De Niro, bunun nedenini de, "Çünkü yönetmen koltuğuna oturduğumda kendime oyuncu olarak güvenmek zor geliyor" sözleriyle açıkladı.
Yılda 2-3 filmde rol alan ve bir yandan da restoran işletmeciliğini sürdüren oyuncu, CIA ve Soğuk Savaş temalı filmi yönetmenlik deneyimi için özel olarak seçtiğini söyledi.
Aktörler de casuslar gibi
Aktörlerin de hayatları boyunca tıpkı "casuslar gibi" sürekli "rol yapmak durumunda" kaldıklarını belirten De Niro, "Sonunda da 40-50 yıl sonra 'nereye gidiyorum, bana ne oldu?' diye soruyoruz" sözleriyle bu konudaki düşüncelerini özetledi. De Niro, Soğuk Savaş dönemine ilişkin iki film projesinin daha olduğunu da aktardı. Ağustos ayında Robert De Niro'nun azılı bir deniz korsanı olan "Kaptan Shakespeare" karakterini canlandırdığı "Stardust" adlı film, seyirciyle buluşacak. (KÜLTÜR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Mahpusluk günleri erken bitiyor

SONRAKİ HABER

Kuyrukta da bekliyorlar mı?

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...