24 Haziran 2007 00:00

Kayserispor’dan G.Saray’a kınama

Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur, Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın’a gönderdiği yazılı mesajda, Gökhan Ünal’ın transfer edilmesi için gösterilen çabaları kınadı.

Paylaş

Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur, Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın’a gönderdiği yazılı mesajda, Gökhan Ünal’ın transfer edilmesi için gösterilen çabaları kınadı.
Mamur, yazılı mesajında ağır ithamlarda bulunarak şu görüşlere yer verdi: “Defalarca yaptığımız karşılıklı görüşmelerde, Gökhan Ünal’ı satmayacağımızı belirtmemize rağmen, bunca dostluğa rağmen, mukavelesi devam eden oyuncumuzla bizim rızamız olmadan görüşmek, avam ifadesiyle onu ‘ayartmaya çalışmak’ ikili ilişkimize ve Galatasaray Kulübü’nün büyüklüğüne yakışmamıştır. Kayserispor olarak bizim de ‘büyük kulüp’ dediğimiz Galatasaray Kulübü’nden bu tanıma uygun davranış görüntüleri beklemek en doğal hakkımızdır. Büyüklüğe uygun olmayan hatta etik bulmadığımız bu davranış, 100 yılda üretilen asaletten alıp götürmekten başka bir şey değildir. Bu durum, Galatasaray’a oyuncu dahil hiçbir şey kazandırmayacaktır.”
Norveç’ten oyuncu bakacaklar
Öte yandan Kayserispor, yabancı futbolcu arayışlarını sürdürüyor. Teknik direktör Tolunay Kafkas, bazı futbolcularla görüşmek için bugün Norveç’e gidecek.
Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, 3 yabancı futbolcu transfer etmek için temaslarının sürdüğünü söyledi. Hurma, çalışmalarla ilgili şu bilgileri verdi: “Arjantin’de 6 maç izleyip, beğendiğimiz 3 futbolcuyla görüşme yaptık. İspanya’da oynayan bir futbolcuyla da görüşmelerimiz sürüyor. Teknik direktörümüz Tolunay Kafkas bugün birkaç futbolcuyla görüşmek için Norveç’e gidecek. İki defansif, bir ofansif 3 yabancı futbolcu alacağız. Transfer çalışmalarını önümüzdeki hafta tamamlamış olacağız. Geleceğe dönük genç futbolcu transferlerimiz ise devam edecek.” (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Tempo yükseliyor

SONRAKİ HABER

KİRVEME MEKTUPLAR

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...