25 Haziran 2007 00:00

Lincoln: Schalke’de günah keçisi oldum

Almanya’nın yüksek tirajlı gazetelerinden Bild’e konuşan Galatasaray’ın yeni transferi Lincoln, Schalke’de günah keçisi haline getirilidiğini söyledi.

Paylaş

Almanya’nın yüksek tirajlı gazetelerinden Bild’e konuşan Galatasaray’ın yeni transferi Lincoln, Schalke’de günah keçisi haline getirilidiğini söyledi.
Lincoln verdiği röportajda, “Schalke’de çok güzel günlerim oldu. Ancak, istenilen sonuç alınmadığında hemen suçlu gösterildim ve adeta günah keçisi haline döndüm” ifadelerini kullandı.
Brezilyalı oyuncu, “Özellikle şampiyonluğu kaçırmamız nedeniyle teknik direktörümüz Mirko Slomka’nın beni eleştirmesi bardağı taşıran son damla oldu. Şampiyonluğu son anda elimizden kaçırmamızda diğer takım arkadaşlarım gibi tabiki benim de suçum var. Ancak antrenör de bu başarısızlığa dahildir” diye tepkisini dile getirdi.
‘Çok iyi bir anlaşma yaptım’
Gazete, Galatasaray ile 2011 yılına kadar sözleşme yapan 28 yaşındaki futbolcunun yılda brüt olarak 7 milyon Avro kazanacağını yazarken Lincoln de, maddi şartların kendisi için çok önemli olduğunu belirtti.
Brezilyalı yıldız, “Çok iyi bir anlaşmaya imza attığım doğru. Bu kadar büyük bir parayı aldığım için hiç utanacak değilim. Sonuçta iyi bir kulüple böyle iyi bir anlaşma yapmak her futbolcunun hedefidir. Dört yıl sonra benim kariyerim de sona erer. O zamana kadar maddi durumumu iyi ayarlamam lazım. Bu hep menajerim Roger Wittmann ile üzerinde durduğumuz en önemli konuların başında gelmiştir” dedi.
Galatasaray’a transferine çok sevindiğini söyleyen Brezilyalı futbolcu, “Türkler de aynı Brezilyalılar gibi. Taraftarları da yine bizdeki gibi fanatik. Galatasaray’a gitmekle iyi bir seçim yaptığına inanıyorum” diye konuştu.
Öte yandan sarı-kırmızılılar, yeni transferlerini bugün yapacakları törenle basına tanıtacak.
Volkan Galatasaray’da

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, daha önce anlaşma sağladığı Volkan Yaman için, kulübü Antalyaspor ile de el sıkıştı.
Antalyaspor Başkanı Sedat Peker, Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat ve yönetici Haldun Üstüner ile Antalya’da yaptıkları görüşme sonunda, Galatasaray ile Volkan Yaman konusunda prensipte anlaşma sağladıklarını belirterek, ‘’Galatasaray, Volkan Yaman’a karşılık Antalyaspor’a kaleci Fevzi ve para verecek. Verilen para, Antalyaspor’u tatmin edecek düzeyde’’ dedi.
Peker, Galatasaray’ın kamp programı sonunda gelecek yıl takımda düşünmedikleri oyuncuların da öncelikle Antalyaspor’a verileceğini, yapılan görüşmede de Galatasaray ile Antalyaspor arasındaki iyi ilişkilerin sürmesi kararının alındığını bildirdi.
Antalyaspor Başkanı Sedat Peker, Fenerbahçe ile Ali Bilgin konusunda görüşmelerin sürdüğünü de kaydederek, “Fenerbahçe, Ali Bilgin’i istiyor. Görüşmelerimiz devam ediyor. Fenerbahçe’nin yanısıra Ali Bilgin’e Türkiye’den başka kulüpler de talip oldu. Ali Bilgin’in bonservis ücretini 4 milyon Avro olarak belirlemiştik. Ali Bilgin transferi Antalyaspor’un lehine olacak bir sonla bitecektir” diye konuştu.
(SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Üç kaza 10 ölü

SONRAKİ HABER

Askerin ailesine ‘kurşun’ gibi fatura

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...