25 Haziran 2007 00:00

Phoenix Garnett için bastırıyor

Phoenix Suns’ın genel menajeri Steve Kerr, Kevin Garnett’ı kadrolarına katabilmek için yıldız oyuncunun kulübü Minnesota Timberwolves ile görüşmeye devam ettiğini söyledi.

Paylaş

Phoenix Suns’ın genel menajeri Steve Kerr, Kevin Garnett’ı kadrolarına katabilmek için yıldız oyuncunun kulübü Minnesota Timberwolves ile görüşmeye devam ettiğini söyledi.
Kevin Garnett’i takıma kazandırabilmek için 1 haftadır yıldız oyuncunun kulübü Minnesota Timberwolves ile görüştüğünü ifade eden Phoenix Suns’ın genel menajeri Steve Kerr, Garnett’ın kontratının büyük problem yarattığını dile getirdi. Kerr, finansal koşulların uygun olması ve bu değişimin takımı bir üst seviyeye taşıması halinde Garnett’i kadrolarına ekleyebileceklerini kaydetti. Takasta kullanılması halinde Garnett’ın Suns’a gelmek istediğini söyleyen Kerr, böyle bir oyuncuyu almak için çok fazla şeyden vazgeçmek gerektiğini belirtti. Timberwolves’un Shawn Marion ile ilgilenmediğini vurgulayan Kerr, Marion’ın da Boston Celtics’e gitmek istemediğini ve bu nedenle 3 takımı içeren bir takasın gerçekleşemeyeceğini ifade etti. Kerr, takımdaki hiçbir oyuncunun yerinin garanti olmadığını söylemesine rağmen, Amare Stoudemire’ı Garnett takasında kullanmak istemediklerini ve bu sezon NBA’in ilk 5’ine seçilmeyi başaran yıldız oyuncuyu sevdiklerini bildirdi.
Timberwolves ile olan sözleşmesi devam eden Garnett, önümüzdeki 2 sezon kulüpten toplam 44 milyon dolar kazanacak. Gelecek sezonun sonunda sözleşmesini erken bitirme opsiyonu bulunan Garnett’in takasta kullanılması durumunda, yıldız oyuncu önümüzdeki sezon 28.5 milyon dolar kazanacak.
Bu sezon 76 maç oynayan Garnett, 22.4 sayı, 12.8 ribaunt ve 1.66 blok ortalamaları tutturarak Timberwolves’un en etkili ismi oldu. Tecrübeli oyuncu birçok alanda kariyer ortalamalarının üstünde performans sergilesede, takımını play-off’a taşımayı başaramadı. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Kral Kupası Sevilla’nın

SONRAKİ HABER

Ümitlerde şampiyon Hollanda

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...