26 Haziran 2007 00:00

İzmir halkının desteğini bekliyoruz

Bizler İZELMAN işçisi olarak 14 Aralık’tan bu yana TİS sürecindeyiz. Sözleşmemizin yasal süresi dolmuş olup grev kararı asmakla beraber eylemlere başlamış bulunuyoruz.

Paylaş

Bizler İZELMAN işçisi olarak 14 Aralık’tan bu yana TİS sürecindeyiz. Sözleşmemizin yasal süresi dolmuş olup grev kararı asmakla beraber eylemlere başlamış bulunuyoruz.
Bu eylemleri yaparken bütün İzmir halkının da bizle beraber olup bu haklı mücadelemize destek vermelerini bekliyorum. Bugün İZELMAN işçilerinin çalışmakta olduğu bir çok müdürlük var. Buralar İzmir halkının daha rahat ve refah içinde yaşamaları için kurulmuştur. Bizler buralarda görev almaktayız. Gece yatağınıza yattığınızda, itfaiyesi ile, hastanesiyle, mezarlıklarıyla, trafiği ile gece nöbet tutan bizleriz. Sabah olduğunda sizleri iş yerlerinize veya gitmek istediğiniz yerlere ulaştıran yine bizleriz. Hafta sonu ailenizle çoluk-çocuk parklarda bahçelerde yeşil çimlerde güzel bir hafta sonu geçirmeniz için oraların bakımını üstlenen yine bizleriz. Yani sözün kısası bizler kendimizi İzmir halkına adamışız ve bu işlerle kendi hayatımızı geçindirmek zorundayız. Alınterimizin, emeğimizin karşılığını almak zorundayız ki kendimizin ve ailemizin geçimini sağlayalım.
Biz İZELMAN çalışanlarının kendine göre talepleri var ve her çalışan işçi gibi olacaktır da. Bizler insanca yaşayacak ücret istiyoruz. Bizler sosyal hayat istiyoruz, Bugün bu mücadelemize sahip çıkacak her bireye şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum. Unutmayın bugün bizim alacağımız her hak çocuklarımızın geleceği içindir. Daha iyi çalışma koşulları içindir.
Özcan Arasan Park Bahçe İşçisi (İZMİR)
ÖNCEKİ HABER

4 yıllık işçinin sigortası yok

SONRAKİ HABER

Bir gezinin ardından

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...