26 Haziran 2007 00:00

Kayseri’de köy ziyareti

Seçim çalışmalarını sürdüren Emek Partisi adayları, Sarız ilçesine bağlı Kırkısrak, Çağşak, Dallıkavak ve Tavla köylerine ziyarette bulundu.5 saatte tamamlanan Kırkısrak köyü ziyaretinde, Hayat Televizyonu’nu büyük...

Paylaş

Seçim çalışmalarını sürdüren Emek Partisi adayları, Sarız ilçesine bağlı Kırkısrak, Çağşak, Dallıkavak ve Tavla köylerine ziyarette bulundu.
5 saatte tamamlanan Kırkısrak köyü ziyaretinde, Hayat Televizyonu’nu büyük çoğunluğun bildiği ve izlediği gözlenirken EMEP’e önemli bir oy çıkacağı bekleniyor.
Çağşak köyü ziyaretinde, laik-anti laik kamplaşmanın bu köyde de hayli etkili olduğu ve şeriat korkusu ile CHP’yi desteklemek zorunda kaldıklarını söylüyorlar. Tavla köyünde bir kahvehanede iki masada oturan vatandaşlarla, mevcut partilerin politikaları, savaşın emekçiler, bilhassa Kürtler açısından ne anlama geldiği tartışıldı. Gençler, köylünün çoğunun EMEP’in adını bile duymadığını, zaman zaman ziyaretlerde bulunup EMEP’in politikalarını halka çok iyi anlatmalarını istediler.
Dallıkavak köyünde de şeriat sopasının etkili olduğu görüldü. Ayrıca Tavla köyünden birinin CHP Kayseri milletvekili adayı olması, köyün oylarının CHP’ye gitmesine yardımcı oluyor. (Kayseri/EVRENSEL)
ÖNCEKİ HABER

Nebi Ebci düğüne katıldı

SONRAKİ HABER

Hayatımıza sahip çıkalım

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...