27 Haziran 2007 00:00

Gürültü kavgası ölümle sonuçlandı

Bağcılar’da gürültü yüzünden çıkan kavgada kolundan bıçaklanan polis tarafından tabancayla vurulan bir kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
Merkez Mahallesi 25/4 Sokak’taki bir oyun salonunu işleten Mete Ergün...

Paylaş

Bağcılar’da gürültü yüzünden çıkan kavgada kolundan bıçaklanan polis tarafından tabancayla vurulan bir kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
Merkez Mahallesi 25/4 Sokak’taki bir oyun salonunu işleten Mete Ergün (20), yakındaki bir binada oturan polis E.Y. (25) tarafından iş yerinde aşırı gürültü yapıldığı gerekçesiyle uyarıldı. Taraflar arasında çıkan ve Ergün’ün yakınlarının araya girmesiyle büyüyen tartışma sırasında polis E.Y, kolundan bıçakla yaralandı. Bunun üzerine sinirlenen E.Y’nin tabancayla ateş açtığı Ergün, başından vurularak öldü. Ergün’ün arkadaşı Erkan Çalışkan (24) ise bacağından vurularak yaralandı. Çalışkan, kaldırıldığı özel bir hastanede yapılan tedavisinin ardından gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.
Olayın ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne gelen polis memuru E.Y. ise İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.
Bu arada, 4 ay sonra askere gideceği belirtilen Ergün’ün öldüğünün duyulmasının ardından yakınlarından oluşan bir grup, polis E.Y’nin oturduğu binayı taşlayarak camları kırdılar. Bu kişiler, çevik kuvvet desteğindeki polislerce biber gazı kullanılarak dağıtıldı. (İstanbul/EVRENSEL)
ÖNCEKİ HABER

Alman genç için canlı yayın yapıyorlar

SONRAKİ HABER

Aşırı sıcak nedeniyle mesai saati değiştirildi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...