27 Haziran 2007 00:00

Usulsüzlüğe karşı çıktı soruşturma açıldı

Eğitim Sen Çaycuma Temsilcisi İsmet Akyol hakkında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü soruşturma açtı.
Eğitim Sen Zonguldak Şube Başkanı Serpil Açıl Özer, düzenlediği basın ...

Paylaş

Eğitim Sen Çaycuma Temsilcisi İsmet Akyol hakkında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü soruşturma açtı.
Eğitim Sen Zonguldak Şube Başkanı Serpil Açıl Özer, düzenlediği basın toplantısıyla Akyol’a soruşturma açılmasına tepki gösterdi. Özer, “Eğitim Sen Çaycuma Temsilciliğimiz tarafından 29 Aralık 2006’da yapılan basın açıklamasıyla, Ekim 2006’da Çaycuma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yönlendirmesiyle Çaycuma eski Kaymakamı Sayın Musa Işın tarafından idareci ve öğretmenlerin bir kısmına giderayak verilen takdirnameler gündeme getirilmişti. Temsilciliğimiz verilen bu takdirnamelerin iş yerlerinde motivasyonu ve huzuru bozduğu, bariz bir şekilde Eğitim Sen üyesi idareci ve öğretmenlerin yanı sıra sendikamız üyesi olmayan birçok eğitim çalışanının da dışlandığı belirtilmişti” dedi.
Bu açıklamada, taktirnamelerin yöngergelere uygun verilip verilmediğinin incelenmesi istendiğini belirten Özer, tek taraflı takdirname verenlere değil buna karşı çıkan Eğitim Sen Çaycuma Temsilcisi İsmet Akyol hakkında soruşturma başlatıldığını ifade etti.
“İsmet Akyol hakkında açılan soruşturma derhal geri çekilmeli ve yanlı davranarak eğitimde motivasyonu, huzuru ve eğitim çalışanları arasındaki beraberliği bozan idareciler hakkında soruşturma açılmalıdır” diyen Özer, soruşturmanın takipçisi olacaklarını kaydetti. (Zonguldak/EVRENSEL)
ÖNCEKİ HABER

Promosyon için suç duyurusu

SONRAKİ HABER

Afganistan işgaline karşı eylem takvimi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...