28 Haziran 2007 00:00

Yalnızlığımın ortağı Evrensel

Uzun yıllar Türkiye’nin değişik yerlerinde dekoratif işinde sosyal güvencesiz olarak çalıştım ve emek mücadelesinde yer aldım. Şu an 65 yaşındayım. Üç yıldır huzurevinde kalıyorum. Huzurevi müdüründen, çalışanlarından, sosyal hizmetler

Paylaş

Uzun yıllar Türkiye’nin değişik yerlerinde dekoratif işinde sosyal güvencesiz olarak çalıştım ve emek mücadelesinde yer aldım. Şu an 65 yaşındayım. Üç yıldır huzurevinde kalıyorum. Huzurevi müdüründen, çalışanlarından, sosyal hizmetler bürosundan çok memnunum. Huzurevlerinin ülkenin her yanında yaşlılara hizmet vermesi için yaygınlaştırılmasını arzu ediyorum. Bir de huzurevlerinde kalan yaşlıların halk tarafından ziyaret edilmesini, bu ziyaretlerin kendilerine de bizlere de çok yarar sağlayacağını düşünüyorum.
Evrensel gazetesini çıktığından bu yana okumaya çalışıyorum. (Alamadığım, bulamadığım zamanlar hariç.)
Kaldığım Osmaniye Huzurevi kütüphanesi kitap bakımından çok zayıf. Evrensel okurlarından bilimsel, sosyal içerikli kitaplar bekliyorum.
Yaşlıların yalnız kalmadığı, huzur içinde yaşadığı bir ülke için oyumu Emek Partisi’ne (EMEP) vereceğim. Emek Partisi’nin tanıtımı için de elimden geldiğince çalıştığımı bilmenizi istiyorum. Selamlar.
Adres: Karaçay Mahallesi
Sosyal Hizmetler Özden Huzurevi (OSMANİYE)
ÖNCEKİ HABER

Bağımsız adaylar konuşuyor 21

SONRAKİ HABER

Oğlumun Azrail’i misiniz?

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...