29 Haziran 2007 00:00

Emekli alana çıktı

28 Haziran-4 Temmuz Emekliler Haftası nedeniyle emekliler yine dertlerini anlatmak için sokaklara çıktı. Emekliler, kavurucu sıcaklara karşın SSK İstanbul Bölge Müdürlüğü, Ankara Emekli Sandığı ve İzmir’de Konak Meydanı’nda...

Paylaş

28 Haziran-4 Temmuz Emekliler Haftası nedeniyle emekliler yine dertlerini anlatmak için sokaklara çıktı. Emekliler, kavurucu sıcaklara karşın SSK İstanbul Bölge Müdürlüğü, Ankara Emekli Sandığı ve İzmir’de Konak Meydanı’nda eylem yaptılar.
Ankara’da yapılan eylemde konuşan Emekli-Sen Genel Başkanı Veli Beysülen, “Bugün hangi devlet yetkilisine veya siyasi parti liderine sorsanız, emekliler için çok güzel şeyler söyleyecektir. Sanki bugüne kadar ülkeyi onlar yönetmemişler gibi, emeklilerin içinde bulunduğu içler acısı durumu başkalarına mal edeceklerdir” diye konuştu.
Programında emekli olmayana oy yok
İstanbul’da ise Emekli-Sen Beyoğlu Şube Sekreteri Gazi Menekşe de seçimlerde AKP’nin 4.5 yılda yaptığı her şeyi göz önünde bulunduracaklarını kaydederek “Bizler de seçim bildirgelerinde emeklilere yer vermeyen partilere oy vermeyeceğiz” dedi.
Konak’ta yapılan eylemde konuşan Emekli-Sen Buca Subesi Başkanı İmam Gögülter de emeklinin halen kirada oturup işsiz çocuklarına bakmak zorunda olduğuna dikkat çekti. (İŞÇİ SENDİKA SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Sanovel işçisine destek

SONRAKİ HABER

Aksu Kağıt’ta mücadele sürüyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...