29 Haziran 2007 00:00

En çok AKP sorun yaşatıyor

Mardin Belediyesi’nde çalışan 420 işçi ile toplantı düzenleyen Belediye-İş Genel Örgütlenme Sekreteri Ali Çelenk, en çok AKP’li belediyelerle sorun yaşadıklarını bildirdi.

Paylaş

Mardin Belediyesi’nde çalışan 420 işçi ile toplantı düzenleyen Belediye-İş Genel Örgütlenme Sekreteri Ali Çelenk, en çok AKP’li belediyelerle sorun yaşadıklarını bildirdi. Mardin Belediyesi’nin 13 yıldır işçilerin ücretlerini düzenli ödemediğini kaydeden Çelenk, işçilerin 20 milyon YTL alacağı olduğunu söyledi.
Mardin Şube Başkanı Memduh Öztürk, bölgede süren operasyonları hatırlatarak, “Ücretlerimizi alamamamızın ve bütçe yetersizliğinden dolayı sorunlar yaşamamızın nedenlerinden biri de operasyon ve çatışmalı ortam” dedi.
Bölgedeki operasyonların sona erdirilmesi gerektiğini dile getiren Öztürk, “Parlamento, bölgede süren operasyon ve çatışmalara son verilmesi yönünde adım atarsa, Kürt sorununun demokratik yöntemler ile çözülmesi için çaba sarf ederse, bizler tabii ki bu sorunları yaşamayacağız” diye konuştu. (Mardin/DİHA)
ÖNCEKİ HABER

IMF 'daha da sıkın' dedi

SONRAKİ HABER

Seçim beyannamelerinde memur yok!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...