29 Haziran 2007 00:00

Gökçek’e ağaç soruları

Su ve Kanal Çalışanları Derneği (Suka-Der) Başkanı Orhan Doğan, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek ve ASKİ Genel Müdürü İhsan Fincan’a Ankara Merkezi Atık Su Arıtma Tesisleri’ne dikilmek üzere alınan ağaçların ...

Paylaş

Su ve Kanal Çalışanları Derneği (Suka-Der) Başkanı Orhan Doğan, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek ve ASKİ Genel Müdürü İhsan Fincan’a Ankara Merkezi Atık Su Arıtma Tesisleri’ne dikilmek üzere alınan ağaçların maliyetini ve akıbetini sordu.
Ağaçlar açıklığa kavuşturulsun Doğan dün yaptığı yazılı açıklamada, alınan ağaçlar için 254 bin 281 YTL ödendiğine dikkat çekerek ihale sürecinin açıklığa kavuşturulması gerektiğinin altını çizdi. Doğan, üç ay içinde üç ayrı partide 34 bin 500 ağaç alınmasının hangi mantıkla açıklanabileceğini de açıklamasında sordu. Doğan, yaptığı açıklamada şöyle dedi; “Ayrıca miktarların bölünerek açık ihaleden kaçınmak, ihaleye fesat karıştırma anlamına gelmez mi? Bu şekilde idare zarara uğratılmamış mıdır.” Doğan, Tatlar bölgesine dikilen 7 bin adet ağacın kimler tarafından, tam olarak nereye dikildiğini ve 13 bin adet Toros sedirinin nerede olduğunu sordu. (Ankara/EVRENSEL)
ÖNCEKİ HABER

Mersin’de zincirli protesto

SONRAKİ HABER

İç Anadolu içindeki enerjiyi açığa çıkarmalı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...