30 Haziran 2007 00:00

Akhisar da dayanışma etkinliği

Manisa’nın Akhisar ilçesinde, Graniser işçileri, Eğitim Sen ve Emekli Sen üyeleri, hekimler, kadınlar, Bin Umut Bağımsız Milletvekili Adayı Şahismail Özocak, Kültürel Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Nevin Dağlı...

Paylaş

Manisa’nın Akhisar ilçesinde, Graniser işçileri, Eğitim Sen ve Emekli Sen üyeleri, hekimler, kadınlar, Bin Umut Bağımsız Milletvekili Adayı Şahismail Özocak, Kültürel Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Nevin Dağlı, EMEP, ÖDP, DTP, CHP ve SHP yönetici ve üyeleri Hayat Televizyonu için düzenlenen yemekte bir araya geldiler.
Gecede açılış konuşmasını yapan Hayat Televizyonu Akhisar Girişimcisi Kenan Çetin, “Hayat Televizyonu, gerçek ve özgür haberin kaynağı, ülkemizin tüm renk ve kültürlerinin kürsüsü olacak” diye konuştu.
İzmir Tabip Odası eski Başkanı ve gazetemiz yazarı Dr. Zeki Gül de konuşmasında toplumun güvenilir bir haber kaynağına ihtiyacının olduğuna dikkat çekerek Hayat Televizyonu’nun eğitimden, sağlığa, işsizlikten, yoksulluk ve yolsuzluğa kadar tüm sorunlara ışık tutacağını söyledi.
‘Sesimiz olacak’
Bin Umut Bağımsız Milletvekili Adayı Şahismail Özocak gecede yaptığı konuşmada kanalın demokrasi ve barış isteğinin güçlü sesi olacağını belirtti.
Graniser’de başlattıkları sendikalaşma mücadelesi sonucunda işten çıkarılan Sezgin Çaybaşı, Graniser’de sendikalaşma mücadelesinde toplusözleşme aşamasında olduklarını belirterek, “Mücadelemizin başarıya ulaşmasında en büyük desteği yaptığı haberlerle Evrensel gazetesinden gördük. Mahkemelerde delil olarak kabul edilerek haklılığımız kanıtlandı. Hayat Televizyonu o zaman olabilseydi, dertlerimizi, ezilmişliğimizi, sömürülmüşlüğümüzü ekrandan da duyurabilseydik. Burada Graniser işçileri adına Hayat Televizyonu’na hoş geldiniz diyor, başarılar diliyorum” dedi. Gece türküler ile sona erdi. (Akhisar/EVRENSEL)
ÖNCEKİ HABER

Engelli ailelerinin korkusu sona eriyor

SONRAKİ HABER

Barış ve kardeşlik steyenlerin sesi olacak

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...