30 Haziran 2007 00:00

Hatay’da yemek düzenlendi

Bin Umut Adaylarından Hatay Bağımsız Milletvekili Adayı Berkat Kar için yüzlerce insan, düzenlenen dayanışma yemeğinde bir araya geldi. Harbiye Yeni Bahar Restoran’da düzenlenen yemekte, “Umudun adı Berkat Kar” sloganıyla ...

Paylaş

Bin Umut Adaylarından Hatay Bağımsız Milletvekili Adayı Berkat Kar için yüzlerce insan, düzenlenen dayanışma yemeğinde bir araya geldi. Harbiye Yeni Bahar Restoran’da düzenlenen yemekte, “Umudun adı Berkat Kar” sloganıyla kürsüye gelen Kar, “Hedefimiz, yüzde onluk barajı delerek antidemokratik havuzu boşaltmak için konuşulan şiddet yerine barışı konuşmak ve son yılların ezberini bozmak, farklı dillerin ve kültürlerin özgürce yan yana yaşamaları için emekçilerin sesi olmak, 30 yıldır sesi olmayan sol kürsüleri yeniden inşa etmek için yola düştük. Bu yürüyüş özgürlük, barış ve demokrasi yürüyüşüdür” diye konuştu.
CHP zihniyetinin sona erdiğini belirten Berkat Kar, “CHP zihniyeti bizi seçime davet etti, biz de bu daveti Bin Umutla kabul ediyoruz. Çünkü onların artık gidecek yerleri kalmamıştır. En az 30 milletvekiliyle solu yeniden dirilteceğiz” dedi.
Şair Sezai Sarıoğlu şiirleriyle, Hilmi Yarayıcı türküleriyle, Grup Serüven de halaylarıyla geceye katıldı. (Antakya/EVRENSEL)
ÖNCEKİ HABER

AKP, askere teslim oldu

SONRAKİ HABER

EMEP cam işçilerini ziyaret etti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa