01 Temmuz 2007 00:00

Ümit Karan kaldı Feldkamp sevindi

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, Fenerbahçe ile adı transfer dedikodularına karışan Ümit Karan’a önceki gün yaptıkları terapinin iyi geldiğini ve futbolcunun kendisine gelerek oynamak istediğini söylediğini ifade ederek, “Buna çok sevindim aramıza dönmesi mükemmel” dedi.

Paylaş

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, Fenerbahçe ile adı transfer dedikodularına karışan Ümit Karan’a önceki gün yaptıkları terapinin iyi geldiğini ve futbolcunun kendisine gelerek oynamak istediğini söylediğini ifade ederek, “Buna çok sevindim aramıza dönmesi mükemmel” dedi.
Kafası karışık olduğu için bu oyuncuyu önceki günkü idmandan çıkardığını belirten Alman çalıştırıcı, dün yapılan antrenman devam ederken basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Gördüm ki önceki gün kendisine yaptığımız terapi çok iyi gelmiş. Sabah bana gelip, ‘Kafam rahat, oynamak istiyorum’ dedi. Buna çok sevindim, aramıza dönmesi mükemmel oldu. Gördüm ki, bu tip heyecanlar futbolculara iyi geliyor” diye konuştu.
Feldkamp, idmanlara bugün katılan Arjantinli futbolcu Carrusca için de şunları söyledi: “Carrusca ile yeni bir başlangıç yapacağız. Temmuz ayının 7’sine kadar diğer arkadaşlarının seviyesine gelecek.”
Takımda Song dışında eksiklerinin olmadığını anlatan tecrübeli çalıştırıcı, “Şimdiye kadarki gelişmelerden memnunum. Her şey bu kadar iyi giderken bundan sonra tek yapmamız gereken maçlardan iyi sonuçlar almak” ifadesini kullandı.
Kondisyon ağırlıklı idman
Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını dün sabah yaptığı idman ile sürdürürken, önceki gün yapılan iki antrenmanda yer almayan Ümit Karan, takımla birlikte çalıştı.
Metin Oktay Tesisleri’nde teknik direktör Karl Heinz Feldkamp yönetiminde gerçekleştirilen ve yaklaşık 2 saat süren antrenmanda, sarı-kırmızılılar kondisyon ağırlıklı bir çalışma yaptı. Dönüşümlü olarak 3’erli gruplar halinde yapılan idmanda, bir grup tesislerde ağırlık ve dayanıklılık çalışması yaparken, bir grup açma geçme hareketleriyle koşu, diğer grup ise topla pas çalışması gerçekleştirdi.
Galatasaray’ın Arjantinli futbolcusu Carrusca da dünkü idmana katılarak, takımla birlikte çalışmalara başladı. Önceki gün koşu yapmakla yetinen yeni transfer Volkan da dün takımla birlikte çalıştı. Sakatlığı bulunan Aydın ve Uğur ise tesislerde idman yaptı.
Ümit: Olaylar bizim dışımızda gelişti
Bu arada Fenerbahçe ile transfer söylentilerine adı karışan Ümit Karan, Galatasaray’ın sözleşmeli oyuncusu olduğunu ve bu konuda söyleyecek bir şeyinin olmadığını söyledi. Antrenman sonrasında basın mensuplarına açıklamada bulunan tecrübeli futbolcu, başka bir kulüp tarafından istenmenin güzel bir duygu olduğunu belirterek, “Ama ben bu konuda herhangi bir şey söylemedim ki bir açıklama yapayım. Bazı olaylar bizim dışımızda gelişti. Söyleyecek başka bir şey yok. Ben Galatasaray’ın sözleşmeli bir futbolcusuyum”’ dedi. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Ali Bilgin yarın imzalayacak

SONRAKİ HABER

Emeklilerin yüzde 83’ü açlık sınırında

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...