01 Temmuz 2007 00:00

Ali Bilgin yarın imzalayacak

Fenerbahçe’nin yeni transferi Ali Bilgin sağlık kontrolünden geçti.Fenerbahçe Futbol Takımı İdari Menajeri Volkan Ballı ile Özel Acıbadem Hastanesi’ne gelen gurbetçi futbolcuya, sezon başı sağlık kontrolleri yapıldı.

Paylaş

Fenerbahçe’nin yeni transferi Ali Bilgin sağlık kontrolünden geçti.
Fenerbahçe Futbol Takımı İdari Menajeri Volkan Ballı ile Özel Acıbadem Hastanesi’ne gelen gurbetçi futbolcuya, sezon başı sağlık kontrolleri yapıldı. Ali, çeşitli servislerdeki kontrollerin ardından son olarak efor testine girdi.
Fenerbahçe yöneticilerin çoğunluğunun, kulübün Ağrı’nın Doğubeyazıt ilçesindeki tarihi İshak Paşa Sarayı’nda dün gerçekleştirilen organizasyona gitmesi nedeniyle, Ali Bilgin’in imza töreni yarına kaldı. Ali Bilgin’in imza töreniyle ilgili detayları, sarı-lacivertli kulüp daha sonra açıklayacak.
Öte yandan sarı-lacivertli ekip, yarın yapılacak sağlık kontrolleriyle yeni sezon hazırlıklarına başlayacak. 15 futbolcuya yarın sabah erken saatlerden itibaren kontroller yapılacak.
Govou ve Adriano yalanlaması
Bu arada Fenerbahçe Kulübü yaptığı açıklamada, dün gazetelerde yer aldığı gibi yabancı futbolcular Govou ve Adriano ile ilgilerinin bulunmadığını bildirdi.
Kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, Olympique Lyon’un oyuncusu Sidney Govou ile ilgilenilmediği belirtilirken, “Kulübümüzün böyle bir transfer girişimi yoktur” denildi.
Açıklamada ayrıca, Interli oyuncu Adriano’yu transfer etmek için harekete geçildiği şeklindeki haberlerin de doğru olmadığını, bu haberin gerçeği yansıtmadığı kaydedildi. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Arjantinli Cangele Kayserispor’da

SONRAKİ HABER

Ümit Karan kaldı Feldkamp sevindi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...