02 Temmuz 2007 00:00

Barça’da hedef De Rossi ve Perrotta

Barcelona transfere doymuyor. La Liga’da şampiyonluğu Real Madrid’e kaptırmasının ardından transfer sezonuna hızlı bir giriş yaparak Henry, Toure ve Abidal gibi oyuncuları kadrosuna dahil eden Katalan ekibi şimdi de Roma’nın yıldızları Daniele De Rossi ve Simone Perrotta’ya talip oldu

Paylaş

Barcelona transfere doymuyor. La Liga’da şampiyonluğu Real Madrid’e kaptırmasının ardından transfer sezonuna hızlı bir giriş yaparak Henry, Toure ve Abidal gibi oyuncuları kadrosuna dahil eden Katalan ekibi şimdi de Roma’nın yıldızları Daniele De Rossi ve Simone Perrotta’ya talip oldu.
Önümüzdeki sezon La Liga’de ve Şampiyonlar Ligi’nde şampiyonluk hedefleyen Barcelona’da, başkan Laporto bu iki oyuncu için 35 milyon Avro’yu gözden çıkarmış durumda.
Önümüzdeki hafta içi Roma’ya giderek iki oyuncunun menajerleriyle bir araya gelecek olan Barcelona yetkilileri bu transferler için oldukça ısrarlı.
Ancak Perrotta ve Daniele Rossi’nin Barcelona’ya transferlerinin önünde duran en büyük engel ise Roma’nın teknik direktörü Luciano Spalletti. Totti’den sonra Rossi ve Perrotta’nın Roma’nın temel taşları olduğunu söyleyen Spaletti bu iki oyuncunun da Barcelona’ya transferine sıcak bakmıyor. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Trabzonspor’un rakibi belli oldu

SONRAKİ HABER

Maradona FIFA’ya karşı!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...