02 Temmuz 2007 00:00

Liderler mitingdeydi

Siyasi parti liderleri pazar gününü mitinglerle geçirdi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Mersin ve Adana’da, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal Keşan’da, DP Genel Başkanı Mehmet Ağar Mardin’de, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Trabzon’da partilerince düzenlenen mitinglerde konuştu

Paylaş

Siyasi parti liderleri pazar gününü mitinglerle geçirdi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Mersin ve Adana’da, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal Keşan’da, DP Genel Başkanı Mehmet Ağar Mardin’de, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Trabzon’da partilerince düzenlenen mitinglerde konuştu. Yaptıkları konuşmalarda birbirlerini eleştiren parti başkanları, PKK ve Öcalan’ın idamı üzerinden siyaset yapmaya devam etti.
Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi eleştirerek “Erzurum’da elinde iple dolaşıyor, bana ip gönderiyor, ‘Al da idam et’ diyor. Bu kadar mahirdin de sana teslim ettikleri zaman; yasalar, kanun, yargı ne ise yargı kararını verdiği zaman iktidardaydın, ip yoksa millet sana ip gönderirdi, bu işi halletseydin ya niye etmedin” dedi.
CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ise “Türkiye’nin terörle mücadelesindeki en büyük engel bizzat Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’dır” şeklinde konuştu. (HABER MERKEZİ)
ÖNCEKİ HABER

KESK’liler bağımsızlar için çalışacak

SONRAKİ HABER

Sebahat Tuncel için büro açıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa