03 Temmuz 2007 00:00

Trabzonspor İntertoto hazırlıklarını sürdürüyor

Trabzonspor, hafta sonu UEFA Intertoto Kupası 2. turunda Arnavutluk’un FK Vllaznia takımıyla sahasında yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.Teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde...

Paylaş

Trabzonspor, hafta sonu UEFA Intertoto Kupası 2. turunda Arnavutluk’un FK Vllaznia takımıyla sahasında yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.
Teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan çalışmaya, ülkelerinde bulunan Yattara ve Jabi ile sakatlıkları süren Musa, Risp ve Ergin Keleş katılmadı. Bir grup oyuncu laktat testinden geçerken, diğer oyuncular kondisyona yönelik hareketlerin ardından yarı sahada çift kale maç yaptılar.
Bu arada Trabzonspor’un Çek futbolcusu Tomas Jun, ülkesinden Trabzon’a döndü. Henüz bir kulüp ile anlaşamayan Çek futbolcunun takımdan ayrı olarak çalışacağı bildirildi. Karadeniz ekibinin diğer yabancı oyuncusu Kiki Musampa’dan ise haber alınamadığı öğrenildi.
Hollandalı hakem
UEFA Intertoto Kupası 2. turunda Trabzonspor ile Arnavutluk’un FK Vllaznia takımları arasında 8 Temmuz Pazar günü Avni Aker Stadı’nda saat 20.30’da başlayacak karşılaşmayı Hollanda Futbol Federasyonu’ndan Hendrikus Nijhuis yöneteceği açıklandı. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Brezilya galip

SONRAKİ HABER

Atletler Sofya’ya gitti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...