03 Temmuz 2007 00:00

Sırrı Keleş Batıkent’te büro açtı

Ankara 2. Bölge Bağımsız Milletvekili Adayı Sırrı Keleş, Yenimahalle-Batıkent’te seçim bürosu açtı.

Paylaş

Ankara 2. Bölge Bağımsız Milletvekili Adayı Sırrı Keleş, Yenimahalle-Batıkent’te seçim bürosu açtı. Başkent Çarşısı’nda bulunan büronun açılışına 100’ü aşkın kişi katıldı. Açılış, Orhan Doğan için bir dakikalık saygı duruşuyla başladı. Keleş, Bin Umut Adaylarının, emekçi çocuklarının Meclis’teki sesi olacağını belirterek “Bizler Bin Umudu bir umuda çevirmek için Meclis’e gireceğiz” dedi.
Emekçilerin, yoksulların, Kürtlerin adayı olduğunu kaydeden Keleş, “Çatışma, şiddet kültürünün değil barışın egemen olduğu bir ortamın yaratılması için çalışacağız” dedi. EMEP Genel Başkan Vekili Haydar Kaya, Kürtlerin eşit bir biçimde yaşamak istediğini belirterek, Bin Umut Adaylarının halkın sesi olmak üzere Meclis’e gireceğini söyledi.
SDP MYK Üyesi Hüseyin Taka, Bin Umut Adaylarının Parlamento’da gerçek muhalefet olacaklarını ifade etti. DTP Yöneticisi Harun Çakmak ise seçimlere olağanüstü bir dönemde gidildiğini bildirerek, sınır ötesi operasyonun yapılmak istendiği dile getirdi.
Sırrı Keleş, Keçiören’de de seçim bürosu açılışı yaptı. 60 kişinin katıldığı açılışta Orhan Doğan’ı anan Sırrı Keleş, “Barış, özgürlük mücadelemizde Doğan’ı yaşatacağız” diye konuştu. (Ankara/EVRENSEL)
ÖNCEKİ HABER

DURUM

SONRAKİ HABER

Abdullah Levent Tüzel: İdam üzerinden rekabet ediyorlar

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa